Сестра Розраховувала, Що Її Чоловік Поживе У Мене, Але Не Вийшло. Всі Її Плани Стали Миттю.

ПОЛИТИКА

Я живу зі своїм сином, він зараз в університеті вчиться. Але в той день йому потрібно було до третьої пари, тому можна було спокійно виспатися, а не вставати о 8 ранку. Я спала, і тут лунає телефонний дзвінок від незнайомого номера. — Але… хто це? — невдоволено запитала я. — Марина, ти що, не впізнаєш? Ну ти і даєш, рідну сестру не впізнала. Це була моя троюрідна сестра. Я не розуміла, навіщо вона мене взагалі згадала, адже ми ніколи з нею не були близькі, тим більше не спілкувалися по телефону. Так пару раз зустрічалися на nохоронах родичів або на ювілеях.

— А це ти… привіт. Ти щось хотіла? Мені зараз незручно говорити. — Так, у мене справа термінова, але тоді передзвони мені, коли буде зручно, тим більше, у нас оператори різні, у мене зараз гроші просто так злетять. Коли син пішов на навчання, то я знехотя подзвонила сестрі. — Так, я тебе слухаю. Що у тебе трапилось? — Марина, у мене чоловік до вас в місто приїхав у відрядження на пару днів. Нехай він у тебе залишиться, йому багато не потрібно, постели на дивані, та вечерею погодуй, він все їсть.

— Стривай … я твого чоловіка в житті не бачила, я його абсолютно не знаю. — Ну ось і познайомишся якраз. — Ні, я так не згодна. Я живу в маленькій квартирі зі своїм сином, мені ще чужого чоловіка вдома не вистачало… — Так, а що ж нам робити? Ти що, родичам доnомогти не хочеш?! — У нас в місті повно готелів на різний гаманець. — Так в чому сенс залишатися в готелі, якщо в місті родичі є. — У тому, щоб родичів не бентежити! Після цього я просто поклала трубку. Мене обурює на хабство троюрідної сестри, з якою ми практично не спілкуємося, так мало того вона ще й за мене все вирішила.