Сусідка першої дружини чоловіка зателефонувала мені і таке розповіла про цих двох, що я досі не знаходжу собі місця.

ПОЛИТИКА

Мій чоловік мав дитину від своєї першої дружини. Він був дуже дбайливим батьком, справно платив алі менти і щонеділі проводив з дитиною. Спочатку він привозив дитину до нас, потім волів зустрічатися з дитиною без мене. Так тривало, поки мені не зателефонувала сусідка першої дружини чоловіка і не повідомила, що чоловік з дружиною… Так вийшло, що я була вже третьою дружиною Вадима. На першій він одружився за зальотом. Жили вони як кішка з собакою і розійшлися, коли Вадим зійшовся зі своєю колегою. Із другою дружиною він прожив ще менше. Дівчині запропонували роботу закордоном, яка їй була дуже цікавою, а Вадим не став її утримувати. За всі ці роки Вадим виявив себе дуже добрим батьком. Алі менти платив справно, брав активну участь у вихованні сина, зустрічався з ним дуже часто і робив подарунки.

Може, саме це в ньому мене і привабило. Щоправда, заводити дітей я поки не збиралася, але в перспективі вони повинні були з’явитися. А мої спостереження за Вадимом привели мене до переконання, що і для моїх дітей він буде добрим батьком. На початку нашого подружнього життя в неділю Вадим привозив сина до нас додому. Той був дуже тихою і вихованою дитиною, і я добре до нього ставилася. Я навіть не помітила з якогось моменту, але ці візити поступово пішли нанівець. Вадим тепер волів зустрічатися з дитиною поза домом. Куди його водив? Я не вникала. Мало куди. Сама я в неділю ходила на плавання з подружками, потім ми з ними пили каву в якомусь кафе. Так ми з Вадимом мирно співіснували, не обтяжуючи один одного. Так, напевно, тривало б і досі, якби жоден телефонний дзвінок.

Дзвонила незнайома мені жінка, яка представилася сусідкою першої дружини чоловіка: — Вибачте, будь ласка, я не з тих, хто любить пліткувати, прикриваючись хибною чеснотою, але вона вже ваrітна. І це вже видно неозброєним оком. — Хто ваrітна? — не зрозуміла я. — Христина. Крістіною звали першу дружину чоловіка. — А навіщо ви мені це повідомляєте? — Але ж ваш чоловік приходить сюди щонеділі… — Він до дитини приходить. — Дитина вже два тижні, як у табір поїхав, а ваш чоловік і зараз тут. Можете перевірити. Того дня я нічого не перевіряла. Але наступної неділі зголосилася поїхати з чоловіком. Він заметушився, почав щось вигадувати… Отже, я тепер вільна, а він знову одружений зі своєю першою дружиною. Чи надовго? Ось у чому питання…