Катя хотіла чоловіку сказати щось, як раптом чоловіку подзвонили. Він відповів і сказав. «Так, кошеня». Катя в той момент все зрозуміла

ПОЛИТИКА

Катя сиділа і дивилася на чоловіка. «Невже це все? Як же так?. Вона ще раз глянула на Віктора і зважилася сказати. – Вікторе, я… – її перебив телефонний дзвінок. – Вибач, треба відповісти, – сказав Віктор. Він схопився і почав розмовляти, додаючи: «так, кошеня» і «звичайно, сонечко». «Все – таки це дійсно все…» — зітхнула Катя. Претензій до Віктора у Каті не було. Ділити особливо було нічого. Розлу чилися швидко. Перший раз Катя повернулася додому і відчула розча рування. Вона почула, як у замку повернувся ключ – це повернулася зі школи донька. Марія дуже важко переносила відхід батька. Його нова любов ваrітна і він, як порядна людина, не міг допустити, щоб його дитина народилася не в законному шлюбі. Ще давно вона влаштувала його працювати у своєму офісі.

Там він і знайшов свою нову жінку. Катя поспішала на обід. Підходячи до ліфта, вона побачила Віктора, який вів під ручку свою ваrітну Олену. Але день був вдалий, їй дали відпустку. — Маша, привіт! Що робиш? – увірвалася додому Катя. — У мене для тебе сюрприз. Завтра ми з тобою летимо у відпустку! Днів на 10. Відпустка пішла їй на користь, і вона зрозуміла, що потрібно просто відпустити чоловіка і все. Вони з подругою Олею стали розбирати фотографії разом. На одній фотографії була Катя з хлопцем. — Це моя перша любов. Його звали Олег, і ми закохалися один в одного з першого погляду. Нам було по 16 років. Він був з Києва і взагалі випадково потрапила до нас в табір. Мої батьки мене забрали раніше з табору. Зв’язок обірвався.

Пізніше Катя заявила подрузі, що звільняється і починає нове життя. Минав час. Життя Каті більш-менш налагодилося, і вона звикла жити тільки з донькою. Але одного разу прийшов Віктор. —Вона мене не любить. Їй потрібна була тільки дитина і штамп в паспорті. Я зараз живу у мами. Може ми… знову… — Ні, — голос Каті став жорстким. — На данийй момент я не готова… Через місяць Оля запропонувала подрузі нову роботу. Катя пішла на співбесіду і її взяли. У цей момент Катя зрозуміла, що зовсім відпустила Віктора і готова до нових відносин. Одного разу вона побачила в офісі знайоме обличчя. — Катя? Це ти?! — запитав він. Катя підняла очі і миттєво впізнала в ньому свого Олега. Вона посміхнулася цьому чоловікові і раптом зрозуміла, що сама доля вела її до цієї зустрічі і розлу чення з чоловіком було неминучим.