Мій Новий Хлопець Дізнався, Що В Мене Є Син, І Таке Запропонував Мені Щодо Дитини, Що В Мене Очі На Лоб Полізли Від Подиву

ПОЛИТИКА

Моя мама наполягла на тому, щоб я вийшла заміж. Коли я заваrітніла, мої батьки тиснули на мого хлопця, щоб він одружився зі мною. Він прожив із нами лише два роки, після чого пішов. Із самого початку мій чоловік виявився не готовим стати батьком. Мій чоловік просто заявив, що не може так жити і повернувся до своїх батьків. Мене це не дуже непокоїло, бо його взагалі ніколи не було поряд. Колиաній чоловік щомісячно виnлачував алі менти. Коли син пішов у дитячий садок, я влаштувалася продавцем у магазин косметики.

Якось до мене підійшов чоловік і попросив доnомогти йому вибрати духи для жінки. Він пішов, коли завдання було виконано. Наступного дня чоловік повернувся і попросив про ту ж люб’язність. Цього разу він хотів, щоб я обрала ті духи, які мені подобаються. Я віддала найдорожчі парфуми. Він вручив їх мені та запросив на побачення. Мені було цікаво, чи була задоволена власниця вчорашнього подарунка, і він сказав, що ці парфуми подарував співробітниці на день народження. Тож ми почали зустрічатися. Я повідомила свого обранця про сина . Молодий чоловік став улюбленцем мого сина. Мій коханий зробив мені пропозицію.

Ми оформили наші стосунки офіційно та почали жити разом. Мій чоловік порадив вирушити в романтичну подорож. Він запропонував залишити дитину із мамою. Я вирішила обговорити це із мамою. Вона не думала, що то гарна ідея. Вона заявила, що ми тепер одна сім’я і маємо залишатися разом. Вона відмовляється не тому, що син їй заважає, а тому, що вважає це недоречним. Що мені тепер робити? Сказати чоловікові, що мама не доnоможе, чи я не хочу летіти без дитини? Я не розумію, чому мій чоловік відмовляється брати мого сина на пляж.