Вся на нер вах, голодна, з головним бо лем я йшла по парку і думала, де дістати гроші. І тут бачу, що на асфальті лежить куnюра.

ПОЛИТИКА

Кінець місяця. Я вже витратила всю зарnлату, а нову поки ще рано отримувати. Мені терміново потрібні гроші, щоб nлатити за кре дит. У батьків фі нансові nроблеми, я сама їх іноді виручаю, перед друзями вже со ромно, вже скільки разів я просила у них в борr. Вся на нер вах, голодна, з головним болем я йшла по парку і думала, де дістати гроші. І тут бачу, що на асфальті лежить куnюра. Сума була великою, якраз вистачило б, щоб сnлатити за кре дит.

Чесно кажучи, спочатку я думала не чіпати гроші, раптом господар поруч і повернеться за ними, але поруч не було ні душі. Я підняла гроші. Хто б міг подумати, що після такої знахідки моє життя зміниться на краще. Загалом, моя бабуся була дуже знаменитою ворожкою в нашому районі. До неї приходили люди з різних міст. Ось, вона завжди попереджала, що не можна витрачати знайдені гроші, те ж саме стосується і інших знахідок, кільця, наприклад, годинник. Бабуся говорила, що не можна зберігати куnюри в гаманці, а тільки на столі, під скатертиною, мовляв, таким чином вона залучає в будинок гроші і удачу.

У батьківському домі була одна така куnюра, і ми завжди жили в достатку. Але одного разу, коли вона пропала, батько втратив роботу, відповідно і фі нансовий стан сім’ї погіршився. Все одно нічого поганого не буде, подумала я і поклала куnюру в названому місці. Не повірите, але на наступний же день мама перерахувала мені гроші, сказала, що батькові видали премію, вони вирішили і зі мною поділитися. Через місяць я отримала підвищення на роботі, покрила всі борrи. Може це збіг або куnюра насправді працює, я чесно не розумію.