Син щодня приходив додому з новою дівчиною, і всі вони ночували в його кімнаті. Після одного разу я вже не стерпіла

ПОЛИТИКА

Кожен вечір мій син приходить додому з черговою дівчиною, і найстраաніше те, що вони разом ночують у його кімнаті. Я нічого проти не маю таких відносин, вони дорослі люди. Але можна, можливо ж хоча б познайомити цих дівчат з господинею квартири, раз ти ще сидиш на шиї у батьків? Коли треба залізти в ліжkо до малознайомого хлопця — їм не соро мно, але якщо потрібно познайомитися з його мамою — всі дівчата стають скромними ангелами. І ось знову, вчора ввечері, коли я тільки лягла спати, почула, як син прийшов додому: знову не один.

Вони відразу ж пішли до нього кімнату, і я слухала тільки гучний сміх тієї дівчини. Коли я встала вранці, сподівалася, що в домі не буде чужих людей, але заходжу у ванну кімнату та бачу там чергову подругу сина — у моєму халаті. А може бути потрібно для початку запитати дозволу, раніше ніж брати чужі речі, або батьки її такому не навчили? Вся на нервах, повернулася до себе кімнату: навіщо прини жуватися перед такою дівчиною? Я сиділа там, поки вони не пішли.

Після чергового разу моє терпіння луснуло, і я вирішила поговорити з сином, попросила хоча б познайомити їх зі мною, а то вдома ходить незнайомий людина. А син каже. — Мам, ну навіщо тобі це, яка різниця, з ким я там? Вони всі на одну ніч, не можу ж я з усіма тебе перезнайомити. А потім вони вирішать, що у нас все серйозно, раз я познайомив їх із мамою. — Ти маєш рацію, синку, але в мою квартиру більше не здумай тягати лі вих дівчат. Коли знайдеш майбутню дружину, тоді і приходьте, — сказала я. Впевнена, що правильно вчинила.