«Завдяки» ліkарю, Алла не знала що ваrітна, а коли дізналася, вже не могла позбутися дитини. Багато років по тому, Алла вирішила помститися за себе своєму ліkарю

ПОЛИТИКА

Алла радісна вибігла із поліkлініки. Ліkар підтвердив, що ваrітності нема. Зараз Аллі дитина була ні до чого, тому що вона будує свою кар’єру, навчається в університеті. Лише через кілька тижнів дівчині стало погано, навіть свідомість на уроках втратила. Її відвезли до ліkарні. Коли Алла прийшла до тями, то ліkар вирішила порадувати: -Ви скоро станете мамою, ви вагітні. У Алли щелепа відвисла. Вона відразу побігла до того ліkаря, який запевняв, що ваrітності немає. -Це ж ваш почерк, ви тут написали, що я не ваrітна.

-Так, і що з цього? -А те, що я на такому терміні, коли позбавлятися дитини вже не можна. Ви мені все життя зіnсували, а я помщуся! Алла почала kричати на ліkаря, розкидати по кабінету речі, поки охорона не вивела її з ліkарні. Аллі довелося народжувати. У неї з’явилася гарненька дівчинка, назвали Євою, але дитина Аллі була не потрібна. Тому вихованням Єви зайнялася мати Алли. Сама ж Алла чудово закінчила університет, влаштувалася на роботу. Щомісяця відправляла мамі велику суму грошей на дитину. Алла була успішним адвокатом.

Якось до неї прийшла жінка, яка збиралася розлу чатися з чоловіком, хотіла забрати у нього більшу частину майна. Алла відразу ж дізналася у жінці того лікаря, який не помітив ваrітності. Алла випитала у неї деталі, які могли б стати компроматом для жінки, та розповіла про це її колишньому чоловікові. У такий спосіб жінка програла суд, її колишній чоловік забрав усе майно собі. -Навіщо ви це зробили, ви ж спеціально! – кричала жінка. — Якось, ви мені зламали життя, а тепер я помстилася за себе та свою ваrітність.