Так Як Чоловік Кинув Зіну, Подруга Порадила Йти До Чаклунки. Подруга Не Повірила Своїм Очам, Коли Побачила, Що Зіна Почала Забиратися В Будинку Чаклунки. Тільки Потім Все Стало Зрозуміло.

ПОЛИТИКА

Нещастя в житті Зіни сталося несподівано для неї. Чоловік для неї був найголовнішою опорою, і коли він пішов до іншої, та відразу ж зірвалася. Довгий час він горювала, nлакала, у всіх подруг просила порад. І тут одна з її подруг розповіла про одну стару жінку, яка живе в селі її батьків. Багато хто зве її чаклункою. Кажуть, вона реально бачить майбутнє і може дати дуже хороші поради по життю. Зіна не вірила в подібні речі, але від відчаю вирішила спробувати – їй же нічого було втрачати.

Роботи у неї на той момент не було, так що вона могла спокійно поїхати, коли захоче, і вирішила не зволікати. Вже наступного дня Зіна була в селі подруги. Житла вона там не знайшла, щоб переночувати, так що вирішила, що просто запитати поради і поїде назад в той же день, але вона і ще не знала, що її чекає попереду. Прийшовши за адресою, Зіна знайшла старий, дерев’яний, але дуже гарний будиночок, де повинна була жити та сама чаклунка. Зіна привіталася, зайшла в будинок, жінка прийняла її, як рідну людину. Зіна розповіла про наболіле, а чаклунка у відповідь сказала, що вона знає, що Зіні потрібно.

Через пару хвилин, Зіна прибиралася в будинку чаклунки, тому що та сказала, що в чистому будинку і розум буде чистим. Бідна Зіна закінчила роботу тільки до вечора. Ось тільки Зіна була зла на нову знайому, адже вона думала, що та її просто використовує, як домробітницю, однак, чаклунка сказала, що весь цей час, вона була абсолютно одна. Зіна абсолютно одна впоралася з прибиранням у всьому будинку, і їй ніхто і нічия доnомога не знадобилися. Ось так, іноді боляче отримувати життєві уроки…