У День Мого Народження, Я Поїхав В Ресторан Зустрічати Гостей Один, А Дружина Повин На Була Прийти Трохи Пізніше. Але Вона Занадто Довго Затрималася. Я Подзвонив, А Тут Мені Відповів Незнайомий Чоловік.

ПОЛИТИКА

В мою історію дуже складно повірити, адже в ній зустрілися 3 неможливих факту, взяли і трапилися. Почну спочатку. Мені виповнилося 47. З цієї нагоди ми з дружиною вибрали ресторан, вона склала меню, і ми разом запросили гостей. Їх мало бути не так багато: сестра дружини зі своєю сім’єю і моїх два брати-двійнята зі своїми сім’ями. У нас не було дітей. Спочатку самі не захотіли, а потім вже і не виходило.

Ліkарі нам сказали, що справа не у віці, а в тому, що ми обидва безплідні. Знаєте, ми не особливо вnадали у відчай, насолоджувалися своїм життям, не ганяючись за ним, що нам було не дано. У свій день я поїхав в ресторан зустрічати гостей один. Дружина сказала, що запізниться, адже їй потрібно було зробити зачіску і макіяж. Вже в ресторані я помітив, що дружина аж надто довго затримується. Я вирішив подзвонити і дізнатися, в чому справа, але вона на дзвінки не відповідала. Тоді я злякався до жутиков, подзвонив ще раз, і тут мені відповів незнайомий чоловічий голос:

— Вітаю, Татко, у вас двоє богатирів! Я не відразу зрозумів, в чому справа, але сів у машину і помчав за названою доктором адресою, а гості – за мною. Я думал, що вони там помилилися, але мені дали спеціальну форму і заштовхнули в палату, де моя красуня зі свіжим макіяжем і зачіскою лежала з широкою посмішкою, а поруч – два конверти з нашими хлопчиками. Виявилося, моя безплідна дружина завагітніла від безплідного мене, нічого не підозрюючи прожила так 9 місяців, а коли вона збиралася в ресторан, у неї почалися перейми і стрімкі пологи. Ось, бувають же чудеса!