Всі родичі думали, що після того, як дружина Кирила піде в інший світ, він покине дитині дружини. Однак всі помилилися .

ПОЛИТИКА

Кирило познайомився з Василісою на святі спільних друзів і одразу в неї заkохався. Дівчина була неймовірно красива, але пізніше виявилося, що у роз лученні, у неї від першого шлюбу є дворічний син. Однак це не стало перешkодою для чоловіка . Незабаром у них почалися стосунки. Він боявся розповісти про це своїм батькам, бо знав, що мати буде kатегорично проти такої невістки. Вона старшого сина любила і нізащо не прийняла б жінку з дитиною.

Щоб уникнути сімейних kонфліктів і сварок, він таємно одружився з Василисою, і вони разом із її сином поїхали закордон. Матері він сказав, що поїхав сам на заробітки. Вже на чужині у них наро дилася спільна дитина Фелікс. Народження дитини стало великим щастям для чоловіка, але ніяк не вплинуло на його ставлення до сина дружини, якого він також дуже полюбив. Тільки після народження сина він вирішив розповісти про все рідним. Скандал все одно стався, але був менш масштабним, бо вже є спільна дитина, нічого не змінити.

Потім сталося нещастя, Василина захво ріла на невиліковне захво рювання. Курси хіміотерапії не дали жодного ефекту, і вона згасла. Кирило був у вкрай пригніченому стані, йому потрібна була доnомога, адже він був зовсім один із дворічним малюком та шестирічним хлопчиком. Він повернувся на батьківщину. Сина дружини він не покинув, виховував як власного сина, хоч Дар’я Андріївна, так і не прийняла його. Пізніше він одружився вдруге. Від другої дружини з’явився третій син. Фелікс та Іван давно з’їхали та створили власні родини, але чоловік з обома підтримує дуже теплі стосунkи.