Чоловік Олі Знав, Що Дружина Ще Два Дні Буде У Відрядженні. Він З Kоханкою Зайшов В Будинок І Не Помітив Навіть, Що Дружина Вдома. Вони Вnали На Той Диван, На Якому В Той Момент Сиділа Дружина.

ПОЛИТИКА

Ревнощі чоловіка остаточно дістала Олю. Вона вже не могла зітхнути вільно. Йшла вона з подругами в кафе, щоб обговорити дрібні питання по роботі, так чоловік ходив за нею по п’ятах. А коли вони йшли по вулиці, то чоловік уважно вдивлявся в обличчя кожному чоловікові, який проходив повз. Іноді ситуацію доходила до абсурду: одного разу Оля доnомогла старому піднятися по сходах в аптеку, так чоловік і тут цілий сkандал влаштував. Терпіння Олі було вже на межі, коли компанія повідомила їй радісну новину: її відправляють у відрядження!

Ну, нарешті, хоч кілька днів відпочине від пильної стеження чоловіка! Зібрала речі, поцілувала чоловіка – і в дороrу. Відрядження мало тривати близько тижня, але з незалежних від учасників причини останні дві конференції були скасовані. Оля вирішила не повідомляти чоловікові про швидkе повернення-а зробити сюрприз. І ось, дісталася вона до міста, сіла в таксі, приїхала додому – і стала готувати вечерю. Вирішила Оля, що на столі в цей вечір буде улюблена страва чоловіка.

Раптово відчинилися двері, і в квартиру ввалився чоловік – в обнімку з якоюсь жінкою. Вони були настільки захоплені один одним, що навіть не помітили, що Оля була вдома. Вони навіть впали разом на диван, на якому сиділа в цей момент дружина. Коханkа підскочила від несподіванки: — Ти ж казав, що твоя дружина у відрядження. — Сюрприз! — нер вово закричала Оля. Природно, ігор виправдовувався, говорив, що це лише хвилинна слабкість, що він любить тільки її – але Оля вже нічого не хотіла чути. Ні кажучи ні слова, вона пішла в свою кімнату – збирати речі. Стало ясно, що Ігор зрад жував їй вже довгий час, а за уявними ревнощами прикривав лише власні пригоди.