Коли я побачив в якому халатику стала зустрічати мене дружина сусіда, я відразу ж все зрозумів і приступив до справи

ПОЛИТИКА

Я зі своєю дружиною вирішив, що краще продати квартиру і куnити будиночок в селі. У нас є машина, а від села до нашого містечка їхати всього 15 хвилин. Тим більше в селі завжди добре і повітря чисте, і продукти свіжі, і все натуральне. Якраз продавався скромний і дуже затишний будиночок; ми його і куnили. Пощастило, що наші сусіди хорошими людьми виявилися. Це була сімейна пара, дітей у них, як і у нас, поки не було. Вони теж, як і ми, вирішили, що краще народ жувати в селі і на свіжому повітрі, так діти будуть здоровими.

Сусідка Люба і її чоловік Костя запросили нас до них на вечерю. З’ясувалося, що Костя далекобійник, так що часто буває в роз’їздах, часом і місяцями. Так що, він попросив мене, як хорошого сусіда, доnомагати його дружині в чоловічих справах, та й я був не проти. Коли Костя поїхав, я став часто приходити до Люби. Потрібно було дрова наколоти, воду у відрах натаскати, цвях забити і багато таких справ. Люба була дуже веселою і цікавою співрозмовницею. По початку вона зустрічала мене в спортивному костюмі, але останнім часом я став помічати, що вона одягає якісь обтягуючі речі, або халатики. Коли Костя повертався з відрядження, то Люба зникала з мого поля зору, але варто було чоловікові знову виїхати, так відразу ж дзвонила мені. Часом вона кликала мене навіть тоді, коли моя допомога особливо і не була потрібна.

Іноді просила підкинути її до роботи, хоча у неї самої є машина; але вона пояснювала тим, що одній нудно. Моя дружина працює медсестрою в ліkарні, вона часто на змінах, тому не помічала, що відбувається між мною і Любою. І тут я сам почав тягнутися до неї. Я став сумувати, якщо ми не бачилися хоча б день. Поки я лагоджу щось у неї вдома, то мене не припиняють відвідувати думки про те, щоб обійняти Любу або поцілувати. Вона захопила весь мій розум і стала для мене як магніт. Я розумію, що зрадити дружині я не можу, та й Костя хороший мужик. Але все одно мене постійно тягне до Люби, і я бачу, що вона теж хоче бути зі мною. Але що робити в такій ситуації-поки що не уявляю.