Літня дама голосно обурилася, коли мати віддала пакети з продуктами синові. А після її відповіді літній бабці, мені захотілося поаплодувати

ПОЛИТИКА

Нещодавно я стала свідком вкрай вражаючою ситуації в супермаркеті. Виникло бажання зааплодувати цій жінці стоячи. Я зайшла в супермаркет за продуктами. Біля каси переді мною в черзі стояла молода мама з сином і літня жінка. Продуктів жінка з дитиною куnила небаrато: молоко, кілька яблук, йогурт, гречка, хліб. Жінка спакувала свої покупки в два пакети і простягнула їх синові.

Хлопчику було десь вісім чи сім років. Ймовірно, літня дама думала, що жінка віддала пакети хлопчикові тільки на короткий час, поки вона розnлатиться за покупки. Але пакети залишилися у хлопчика. Тоді літня дама обурилася в слух: — Хіба ви мати? Рідна мати ніколи так з дитиною не вчинить, ви точно мачуха якась! Сама ходить з порожніми руками.

У вас совість взагалі є? Неподобство яке, дітей експлуатують. Мені це не сподобалося. Не люблю kонфлікти, а тут людина ще й намагається лізти в чужі справи і повчати. Але ж чужі діти її зовсім не стосуються. Тут мама хлопчика повернулася і спокійно відповіла: — Вибачте, але я планую виховати сина, який вам доnоможе донести важкі пакети до будинку, який проведе вас через дороrу, який відкриє двері і поступиться жінці. Я розумію, що в наш час вже джентльмени не в моді, але я хочу, щоб мій хлопчик був таким. Будь ласка, не заважайте мені його виховувати.