Перед см epтю чоловік зізнався, що знав головний сеkрет своєї дружини. Катя так і не встигла вибачитися за скоєне

ПОЛИТИКА

Альоша був шалений від своєї дружини. Навіть через кілька років шлюбу колишня пристрасть не вщухла. Він працював дослідником у науковому співтоваристві, зарплата була невелика, але на життя вистачало. Катя ж працювала косметологом у найкращому готелі їхнього міста. У неї щодня були цікаві знайомства з гарними жінками, і, дивлячись на них, Катя намагалася бути схожою. У неї був гарний смак, завжди доглянутий, гарний одяг. Правда ніхто не знав, що під елегантною сукнею колготки з діркою, а біля гарних туфель кілька разів відклеювалася підошва. Чоловік Катя дуже любила. Вона розуміла, що вони добре підходять один до одного, він її підтримував, був ласкавим, за будь-якої зручної нагоди дарував подарунки і намагався здивувати. Але Каті все одно чогось не вистачало, гострих відчуттів. Так у неї у житті з’явився Андрій. Він був молодший за жінку на 8 років. Високий красень на спортивній машині. Катя розуміла, що як людина Андрій порожня і нецікава.

Ніхто не доходив до тієї планки, яку поставив чоловік Альоша. Проте з Андрієм Катя отримувала саме ті гострі емоції, яких не вистачало з чоловіком. Постійний екстрім їй подобався. -А якщо він дізнається і подасть на розлучення. Ти ж розумієш, що другого такого не знайдеш? – усі турбувалися подруги -Він не дізнається, я все ретельно приховую. Я міняю одяг, щоб на вулиці не впізнали, часто міняю транспорт, ходжу в окулярах та хустці. Дві різні людини, Альоша не помітить. Так у Каті з’явився коханець. Щоправда, все було не так гладко, як вона припускала. Олена помітив зміни у поведінці дружини. Вона поверталася з роботи радісна, хоч колись втомлювалася і єдине, що їй хотілося це поспати. Вона стала більше часу приділяти своїй зовнішності, хоча вона завжди була дуже охайною, але стала більш уважною. -Альоша задумливо сидів перед вікном і все міркував. Може, варто запитати дружину в очі. Хай що буде. Але хоча, якщо я це собі вигадав, то вийде скандал. А так не хочеться псувати ідеальне сімейне життя.

Альоша почав заплющувати очі на найменші ознаки зради чи дивної поведінки дружини. То вона запізнилася, то її хтось підвіз до хати, то запах чоловічих парфумів. Минули роки і старість узяла своє. У Альоші почали з’являтися провали в пам’яті. Іноді він втрачав створення, а коли приходив до тями, то довго не міг зрозуміти, де знаходиться. Часом він забував усіх своїх знайомих. Усіх, окрім Каті. Катя в цей час завжди була поряд. Вона переживала з приводу хвороби чоловіка і розуміла, що йому залишається не довго. Після чергового нападу Альоша із заплющеними очима сказав: -Я знаю, Катенько. Я знаю, що було в молодості. Я вдячний, що ти для мене робила… і не робила. То були останні слова Альоші. Катя була в шоці. Як він зрозумів, що Катя думала про розлучення, але згодом відмовилася від цієї думки. І він знав, що дружина постійно зраджує, але все одно був завжди поряд.