Коли Від Квартирантки Олени Не Було Ні Слуху, Ні Духу, Таня Сама Вирішила Піти До Неї. Вона Відкрила Двері І Застигла На Місці

ПОЛИТИКА

Моя подруга Тетяна поїхала в місто, щоб перевірити, що сталося з її квартиранткою Оленою. Лену я знаю давно, вона вже 8 років знімає квартиру у Тані. Всі справно nлатила, кожне 5-е число місяця приходила денюшка за оренду на картку. І при Лені квартира завжди така чистенька і акуратна була. А останній місяць чомусь Лена сама приїжджала до Тані, готівкові привезла. Минулого місяця попросила на пару днів пізніше гроші віддати. А в цьому місяці і зовсім мовчить. Таня вирішила сама перевірити, що ж сталося.

Приїхала Таня назад з міста і розповіла: -Заходжу в квартиру, а Лена сидить на дивані і (Al/MQ) nлаче. Я питаю, що сталося? Вона ледве заспокоїлася і розповіла. Виявляється, раніше Олена була женой заможної людини. Але він їй працювати не дозволяв, вона сиділа вдома, варила борщі, виховувала сина. А як син став дорослим, то чоловік у неї загуляв. Захотілося йому знову одружитися з молоденькою, він свою дружину Олену вигнав. Але добре, що не просто на вулицю, а подарував їй однушку.

У цій однушке Олена з сином жила. А потім син одружився, місця було мало. Тоді і почали знімати у Тані квартиру тільки для мами. Зараз у сина вже двоє дітей, тільки почалися якісь nроблеми на роботі, не може він більше мамину оренду виnлачувати. А з квартири її виписали, тому що вона там не жила останнім часом, про це невістка подбала. Так Лена, працюючи прибиральницею, залишилася без грошей. Таня дала їй пару тижнів, щоб жінка знайшла собі нове житло. Але все ж шкода з нею прощатися, адже стільки років вона спокійно жила, стежила за будинком, а зараз навіть страաно нових квартирантів шукати.