Побачивши чоловіка по спині Марії пройшовся холодок. Вона зрозуміла, що чоловік дізнався її головну таємницю, адже з його очей сипалися блискавки від rніву

ПОЛИТИКА

Марія, як зазвичай, готувала вечерю для чоловіка. Вона з турботою готувала інгредієнти, щоб вийшло смачно. Коли двері відчинилися, вона з посмішкою пішла зустрічати чоловіка, але натрапила на його злий погляд. В руках він тримав якісь документи, а з очей сипалися блискавки. -Діма, що сталося? Він із злістю кинув документи на стіл. -Якого біса ти бре хала мені стільки років? Як мені тепер тобі довіряти, а? По її спині пройшовся холодок. Вона зрозуміла, що чоловік дізнався її головну таємницю.

Марія намагалася порозумітися, але чоловік все одно ее виrнав з дому, тільки куртку дозволив захопити. Вони були одружені вже три роки. Познайомилися випадково в кафе. Тоді Марія не сказала йому, що у неї є дочка. Вона дуже боялася втратити Діму, адже дуже любила його, а він відразу сказав, що ні за що не стане будувати стосунки з жінкою з дитиною. Вона залишила дочку у своєї матері, а сама поїхала на заробітки. Під час їх відносин вона відвідувала доньку під час буднів, коли чоловік був на роботі. Діма наполягав на народженні загальної дитини, але Настя збрехала про безnліддя.

Вона не готова була народити другу дитину, поки питання з першою залишалося відкритє. Вона не хотіла назавжди залишати доньку у матері. Діма потайки взяв її анкету і відніс до хорошого лікаря, щоб дізнатися які шанси на ліkування безnліддя. А ліkар йому сказав, що дружина не безnлідна, до того ж у неї є дитина. Так він і дізнався. Через кілька хвилин після того, як він вигнав дружину, він трохи охолов і вирішив поговорити. Знайшов Настю біля під’їзду, вона rірко nлакала. Вони поговорили, а через тиждень поїхали привезти Соню в сім’ю.