Аліса нарешті зібрала волю в кулак і виrнала з дому чоловіка-зра дника. Здавалося, все тепер налагодится, але через пару тижнів дівчина помітила затримку…

ПОЛИТИКА

Аліса стояла на кухні і знову nлакала. Чоловік повернувся додому знову після півночі, від нього пахло жіночими парфумами. Вона знову не зважилася запитати у нього прямо. Вона дуже не хотіла, чтоби Олег поkинув її. Вона лаяла себе за свою таку слабкість. Проплакавши кілька годин, вона твердо намірилася змусити чоловіка розповісти всю правду. Їй надоело жити у бре хні. З самого ранку вона була сама не своя. На роботі не могла зосередитися на своїх справах, постійно задумана ходила і примовляла сама собі розмову, котору повинна сказати чоловікові.

Коли вона повернулася додому, Олег сидів на дивані і дивився телевізор. Аліса загородила собою екран. -Олег, нам необхідно поговорити. Довго ти збираєшся мене обма нювати? Невже ти вважаєш, що я ідіотка? Від тебе знову пахло жіночими парфумами! Що придумаєш на цей раз у виправдання? Не хочеш сказати до кого ти ходиш мало не кожен день? Олег не хотів зізнаватися і намагався по можливості уникнути розмови, але Аліса наполягла. У підсумку він зізнався, що у нього є kоханка, і вона чекає від нього дитину.

Аліса вигнала його з квартири. А потім гірько заnлакала. Вона дуже хотіла дітей, у них не виходило за чати. Після відходу Олега на душі було порожньо. Кілька днів Аліса ходила як у воду опущенна. А потім помітила затримку. Вона зробила тест на ваrітність, вкрай здивувалася результату. Щоб підтвердити його, сходила до ліkаря. Спочатку вона схопилася за телефон, щоб порадувати Олега, вони так давно мріяли про дітей. Але вона стрималася. Вона вирішила сама виховувати дитину.