Яна думала, що чоловік збирається на відрядження. Але те, що вранці сказав їй чоловік, ні в які рамки не лізло

ПОЛИТИКА

Одного разу після вечірки з подругами Яна повернулася додому і мало не спіткнулася об сумку в коридорі.» І куди це він збирався? У відрядження, мабуть», — подумала дівчина. Вона прийняла душ і лягла спати. Чоловік вже давно бачив десятий сон. Вранці її розбудив Вадим раніше звичайного. -Люба, я хочу тобі сказати, що відтепер тобі не потрібно готувати для мене і витрачати на це сили! Адже ти постійно кажеш, що втомлюєшся з-за цього дуже. Я вирішив позбавити тебе від цієї бо лісної необхідності!

Яна насторожилася. -У сенсі? -Прямому, я вирішив у всіх сенсах полегшити тобі життя! Тепер я більше не буду тебе нер вувати. Адже ти не раз казала, що я зовсім не твій рівень, адже у мене немає вищої освіти. -Вадиме, ти що вирішив піти від мене? Як же я без тебе житиму? -Квартира оплачена на півроку вперед, виганяти тебе не збираюся, живи тут, сам з’їду. А решта не моя справа. Можеш пошукати роботу або продати що-то з тих золотих прикрас, які я тобі дарував на кожне свято.

У тебе їх много. Шкода тільки, що ти все одно вважаєш мене невдахою. Яна, я хочу сім’ю і дітей. У нас різні шляхи. Тобі лише б гроші витрачати чужі і гуляти. Вибач, я більше так не можу. Яна так і дивилася йому зло у слід. А він спокійно зібрав речі і пішов у нове життя. Вадиму було вже сорок. В якийсь момент він зрозумів, що пора нарешті жити так, як хочеш, а не підлаштовуватися під nримхи дружини.