До Мене Дійшли Чутки, Що Брат Чоловіка Розлучається, А Я Не Звернула Увагу, Але На Наступний День, На Кухонному Столі Нашого Будинку, Я Знайшла Лист Від Чоловіка

ПОЛИТИКА

Моя подруга досі перебуває в nоганому стані, а все через розставання з чоловіком, який вчинив з нею дуже підло і низько. Розповідаю зі слів подруги. «З чоловіком ми жили відмінно, він був хорошим чоловіком, дуже сильно любив мене… ну, в перший час. Вже пізніше я стала помічати, що він віддавав перевагу тому, щоб погуляти з друзями і попити в барі, а не прийти додому і провести час зі мною.

Чоловік вже не говорив, що любить мене, стільки, скільки в перший рік після весілля, і взагалі поводився просто нейтрально по відношенню до мене. Я вже тоді підозрювала, що чоловік мені зрад жує, але просто не могла повірити в це, адже він був таким відданим і хорошим в моїх очах, як він міг зра дити… В один день до мене дійшли чутки, що його брат роз лучається з дружиною. Це було несподівано, адже вони були, як здавалося, хорошою парою, та й у них же три дитини було, як можна зі стількома дітьми роз лучатися.

На все це мій чоловік відповідав, мовляв, якщо вони роз лучаються, значить, причина на те є, та й брат дітей до себе збирався забрати, так що все повин но було бути добре. Я тоді не звернула на ці слова уваги, ось тільки вже на наступний день зрозуміла, чому чоловік так говорив про їх роз лучення. На наступний день, на кухонному столі нашого будинку, я виявила лист, в якому говорилося, що чоловік подає на роз лучення, тому що у них з kолишньою дружиною брата взаємна любов, і з цього дня вони будуть жити разом.». Знаєте, тоді я навіть не знала, що сказати подрузі.