Я Була В Гостях У Сина. Моя Невістка Сказала, Що Їй Треба Сходити В Магазин. Я Зайшла У Ванну, І Там Було Дуже Брудно. Вирішила Зайнятися Прибиранням. Вона Повернулася І…

ПОЛИТИКА

Я вчора була в гостях у сина і невістки. Я у них буваю по п’ятницях. Свого онука я просто обожнюю. Кожну п’ятницю я їжджу до них, щоб поняньчитися з ним, а в цей час син і невістка ходять в кіно, в ресторан, або ми разом просто вечеряємо і приємно розмовляємо. Від носини у мене з ними завжди були хороші. Ось і вчора я вирішила до них з’їздити. Коли я зайшла в квартиру, то моя невістка сказала, що їй треба сходити в магазин.

Вона вийшла, а я зайшла у ванну, щоб помити руки. Але у ванній було дуже бруд но. Я подумала, що моя бідна невістка не встигає з дитиною, так ще і працює, тому вирішила їй доnомогти, і поки її немає, заняться прибиранням. Одягла рукавички і приступила до справи. За 40 хви лин я упоралась, і все вже блищало. Коли я закінчила, невістка до цього часу повернулася додому. Я подумала: от вона зараз зра діє, коли побачить свою чисту ванну. Невістка зайшла у ванну, побачила, що там все блищить, почала зі мною лаятися.

Вона сказала, що мені ніхто не дозволяв господарювати у неї вдома, що мене ніхто не просив цього робити. Я стояла, не знала, що їй відповісти, тому що була в աоці. Адже я ж тільки з добрих спонукань, просто хотіла їй доnомогти, так як у неї і так баrато справ. Але, на жа ль, доnомогу мою вона не оцінила. Я взяла сумку і поїхала додому. Звичайно, в житті це не самий важкий випадок, але все одно він залишив слід в моїй душі. Я до сих пір не розумію, в чому моя вина, чому вона так зі мною поступила? Напевно, прийде час, вона зрозуміє, що я просто хотіла їй доnомогти, а не позлити.