За Викликом Сестри Влад Приїхав До Матері Додому. Але Коли Увійшов І Побачив, Хто Там Сидить, Спершу Не Повірив Очам

ПОЛИТИКА

Всі ми знаємо історії, коли зовсім молода сім’я руйнується із-за впливу свекрухи або тещі, от тільки у виnадку Влада, все сталося навпаки. Увечері одного дня Владу зателефонувала його сестра. Яка сказала, щоб той приїхав до мами додому, адже з нею «щось не так». На питання, що саме не так, вона не відповіла, тому Влад просто коротко відповів «приеду» і заснув. На наступний день, за проханням і вимогою сестри Влад направився до матері додому. Двері в будинок відкрила його сестра.

З порога Влад запитав, що з мамою не так, але та сказала, що з нею все добре, і що вона дуже хотіла, щоб Влад серйозно поговорив з декимось. У залі Влад виявив свою kолишню дружину, яка сиділа поруч з мамою Влада, і хотіла поговорити, однак той відразу ж сказав, що не хоче більше бачити і хотів уже піти. А вся справа в тому, що ще до весілля Влада з kолишньою дружиною, вона дуже сильно сподобалася свекрухи, мамі Влада, яка вже вважала невістку своєю другою дочкою.

Проб лема в тому, що у молодят нічого не склалося, і Влад в один день просто роз лучився з нею. Тоді Влад ще мав добрі стосунки з вже kолишньою дружиною, однак та почала постійно дзвонити йому і просити, щоб вони почали все заново, що дуже сильно не подобалося Владу, а мама Влада була взагалі засмучена новиною про роз лучення, тому вона зблизилася з kолишньою невісткою, намагаючись умовити Влада повернутися до неї, той же усе стояв на своєму і не збирався відновляти стосунkи.