Андрій все не говорив мені куди ж ми їдемо. Але коли ми доїхали до околиці міста, у мене з’явилося погане передчуття. І не дарма.

ПОЛИТИКА

Ми кудись їдемо з kоханим. Скільки б я не питала, Андрій відмовляється мені розповідати, тільки загадково посміхається, каже, що це сеkрет. Ми десь на околиці міста, місцевість тут я знаю поrано. Раптом машина похитнулася і стрімголов полетіла вниз з дуже високого схилу. Я навіть закричати не встигла, як прийшло усвідомлення, що це кінець.

В голові в цей момент пульсувала тільки одна думка: «якого біса він не використовує ручні гальма!». Коли машина перекинулася, моє тіло здригнулося, і я прокинулася. Дихання було дуже нерівним. Вже рік я зустрічаюся з Андрієм, у нас чудові стосунkи. Якщо бути чесною, це, напевно, у мене перший досвід здо рових від носин. У нас все дуже гладко пішло з самого початку. У від носинах ми вже трохи більше року, але таке відчуття, що знайомі все життя. Можу точно сказати, що за останній період Андрій на мене сильно вплинув.

Він за професією програміст, досить успішний у своїй професії. Незважаючи на нетривалість наших відносин, ми вже плануємо весілля через пару років, коли Андрій придбає житло. Є у мого хлопця одна пристрасть-машини. Іноді мені здається, що свою машину він любить більше за мене. Найбільше в тому сні мене здивували власні думки. До від носин з Андрієм я навіть не підозрювала про існування ручного гальма, а тут я навіть пам’ятаю про його функції. Того ранку після того сну, я подзвонила своєму хлопцеві і кажу: — Андрію, з тобою небезпечно зустрічатися. — Чому? Я розповіла йому про свій сон. — Ще через рік почну розбиратися в машинах, а потім і свою захочу. Він лише посміявся.