Коли Мені Було 9 І Батько Знайшов Собі Kоханку, Ми З Мамою Переїхали Жити У Дідуся. Я Думала, Що Це Кінець, Але Зараз Я Дуже Вдячна Моєму Дедусеві.

ПОЛИТИКА

Мені захотілося поділитися з вами своєю історією як визнання в любові, а до кого або до чого – ви зараз дізнаєтесь. Коли мені було 9, батько знайшов собі іншу жінку, і так як ми жили в його будинку, він наказав забратися з його будинку. Моя мама завжди була гордою жінкою. Вона б ні за що не стала б на коліна і не благала батька одуматисяю Мама зібрала наші речі і на наступний день ми з нею поїхали до мого дідуся, відповідно, до батька мами.

Дід мій відрізнявся чесністю. Немає на світі жодної людини, який може сказати про нього щось nогане. Дід навчив мене розрізняти добро і зло. Він навчив кататися на велосипеді і роликах, плавати в озері недалеко від його будинку.

Він вклав мене найважливіші якості, які повинні бути у будь-якої людини. Дід зробив мене таким, якою я є зараз. Він повністю замінив мені батька, а то і більше. Я дуже вдячна йому за це і хочу, щоб він знав, що його не було, все було б жа хливо. Він врятував нас з мамою.