Лариса Петрівна навіть чути не хотіла про Наталю у ролі її невістки. Але жінка ще не знала, що приготувало для них життя попереду

ПОЛИТИКА

Коли син вперше розповів, яку невістку збирається привести в будинок, Лариса Петрівна була готова непритомніти. Вона одразу схопилася за серце. -Льово, ти зовсім розумом рушив? Зібрався одружитися з дівчиною з вулиці! Ти – наш єдиний син! Ти не можеш пов’язати долю з будь-ким. Невже ми даремно з батьком стільки горбатилися, щоб ти здобув вищу освіту?

Подружжя має підходити один одному не лише характерами, а й за статусом! А твоя Наташа хто? Вона звичайна сільська дівчина, має тільки шкільну освіту. Чому вона може навчити твоїх дітей, га? Про це також треба думати! Але син до матері не прислухався і все одно одружився з Наталкою. Людмила всіляко його відмовити намагалася.

Після весілля вона помітила, що Льова сильно змінився. Раніше його було неможливо змусити робити справи вдома. Але Наталя його привчила похвалою та лагідними словами. Людмила глянула на невістку зовсім іншими очима. Нехай у Наташі і не було вищої освіти, але вона була розумною, мудрою жінкою, яка щиро любила її сина. Вона навіть набралася сміливості і зізналася Наталці, що помилялася у ній.