Я була заміжня, коли отримала досить хороший спадок від батька. І тут з’явилися родичі чоловіка зі своїми вимогами

ПОЛИТИКА

Мені нещодавно виповнилося 34, моєму сину – 5. Ми з чоловіком живемо у великому заміському будинку його батьків. Але в ньому немає ремонту, і щоб його зробити – потрібна досить велика сума грошей. У свекрів, крім мого чоловіка, є ще дві доньки. Як би там не було, свекри завжди казали, що дім дістанеться тільки моєму чоловікові. Але жодних документів вони поки що не оформляли… Нещодавно з життя пішов батько. Як спадок я отримала його однушку і величезну земельну ділянку.

Тато ніколи з нами не жив, тому отримати такий величезний подарунок було досить несподівано. Але тут проблема прийшла звідти, звідки не чекали: родичі чоловіка вирішили замість мене, що робити зі спадщиною. Вони вважали, що я маю продати земельну ділянку, а отримані гроші вкласти в ремонт будинку. Свекруха каже, мовляв, будинок так і так нам дістанеться, тому я вкладатимуся у власне майбутнє. Але мене так просто не провести. Справа в тому, що шлюб чоловіка зі мною – другий.

До мене він був одружений і від першого шлюбу в нього залишився син. Поки я прийняла рішення, що нічого продавати не буду, щоб у разі чого все моє майно залишилося моєму рідному синові. Але родичі чоловіка кажуть, мовляв, якщо я живу з ними – то маю вкладатися. Тільки спадкоємців на цей будинок – купа. Зрозуміло, що у майбутньому вони претендуватимуть на будинок. Навіть якщо свекр перепише будинок на мого чоловіка, де гарантії, що не з’явиться його колишня дружина з дитиною та не захоче своєї долі? Ситуація, звісно, складна, але відступати я не збираюся.