Коли Я Побачила Су Му Пенсії Бабусі, То Вирішила Подвоїти Її Власним Коштом. А Тітка Примудрилася Переконати Бабусю, Що Я Обкрадаю Її

ПОЛИТИКА

Рік тому, поступившись своєю квартирою в місті тітці, бабуся перебралася жити в село. У нас там є будинок з усіма зручностями. Пенсію я зголосилася їй доставляти. Просто служба доставки не працює у селі. Коли вперше я побачила розмір бабусиної пенсії, я вирішила подвоїти су му за свій рахунок, щоб бабуся нічого не потребувала.

Я була впевнена, що вона зрозуміє, що додала грошей, адже всі чеки я теж їй приносила. Але виявилось, що бабуся зовсім не цікавилася чеками, одразу викидала і була не в курсі мого вчинку. Вона просто вирішила, що їй зробили надбавку до пенсії. Розмір бабусиної пенсії не давав спокою тітці, яка чомусь вирішила, що бабусина пенсія більша за ту су му, яку я приношу, і я її обкрадаю.

Не знаю як, але вона і бабусю в цьому переконала, і сама зголосилася бабусину пенсію приносити. Я на них дуже образилася за такі несправедливі звинувачення. Ось коли тітка почала сама приносити бабусі гроші, тоді вся правда спливла назовні. Бабуся тоді дуже образилася на свою дочку, вигнала її навіть зі своєї квартири, а переді мною вибачилася.