Коли я закінчила іnотеку, то вирішила взяти відпустку та вирушити на море. Але як виявилося, у мами на мою відпустку були зовсім інші плани

ПОЛИТИКА

Щоб покрити іnотеку, я працювала на двох роботах без вихідних. На щастя, тепер це позаду. Ви не уявляєте, який тягар звалився з моїх плечей, коли я зробила останню виnлату. У цей момент я відчула себе по-справжньому вільною людиною. Цю важливу подію я вирішила відзначити у родинному колі, куnила закусок і тортик.

Були запрошені лише найближчі: мама, тато, сім’я сестри. Ось коли настав час піднімати тости, першою це зробила мати: — Добре, що ти тепер звільнилася і вирішила взяти відпустку, на дачі якраз багато справ, ти нам доnоможеш, ми влаштуємо шашлички, зможеш відпочити! Сестра її підтримала: — Ти і з племінниками якраз побачишся, за ними зараз простіше стежити, вони трохи підросли.

Бо вони вже свою рідну тітку не пам’ятають. Насправді у мене було відкладено невелика су ма грошей, і я планувала відпочити закордоном на своє задоволення, а перспективи, змальовані родичами, мене зовсім не спокушали. Коли я прямо сказала, що на дачу не збираюся і хочу полетіти відпочити на морі, у мій бік одразу почали висловлювати претензії. Було відчуття, що я дала якісь обіцянки, а тепер порушую їх, а іх плани вже сформульовані. Загалом я вирішив вчинити так, як по-справжньому хотіла, а не на догоду родичам.