Незважаючи на те, що я не люблю свою невістку, я терплю її, оскільки вона дружина мого сина та мати мого онука. Але я, звичайно, не чекала від неї такої поведінки.

ПОЛИТИКА

Багато років тому мій син приїхав із якогось села зі своєю дружиною. Він лікар, людина з докторським ступенем, розумна, з шановної родини. А моя невістка з дев’ятьма класами, без грошей та навіть без пари свіжого одягу. У селі батьки тонули у пляшці. Однак я не обурилася, що він запросив до будинку голодну дівчину. Я постаралася підняти свою невістку: записала її до школи, навчила правильній поведінці, навчила читати. Через десять років вона вже виросла в жінку із солідною кар’єрою та з вищою освітою. Хоча не все вдалося виправити, але все одно було краще ніж раніше. Разом із моїм сином вони сколотили цілий стан.

Звичайно, я доnомагала чим могла, а після народ ження онука стала незамінною помічницею. Моя невістка любила онука. Я періодично радила їй не балувати дитину, але хтось мене слухав… Нині мій онук вже дорослий. Минулого року він здобув вищу освіту, живе та працює окремо від батьків. Нещодавно заявив, що хоче познайомити нас зі своєю нареченою. Дівчина почала шукати роботу після того, як закінчила навчання. Сама вона – нещодавня іммігрантка, і її батьки виховують двох її молодших сестер, мешкаючи у Львові. Вона добра, товариська, сподобалася мені. Це було тільки перше враження, але я не помітила нічого nоганого.

Однак моя невістка вловила найбільшу ваду: у майбутньої дружини онука не було нічого. Вона почала з того, що заявила, що дівчина хоче вийти заміж не з kохання, а щоб отримати вищу посаду. Мені довелося втрутитися і сказати їй, що дівчина онука принаймні має вищу освіту, на відміну від неї. Сама невістка закінчила дев’ять класів, перш ніж пуститись у nогоню за коровами. Все було б так само, якби мій син не забрав її з того села. Вона не має права називати когось «неробою і нахлібником «, це вже точно. Після цього вона більше не розмовляє зі мною. Мій онук обурений своєю матір’ю, син намагається зберегти об’єктивність, а невістка ображена на мене. Нещодавно я дізналася, що невістка попередила онука, що він нічого не отримає, якщо одружиться зі своєю нареченою. Того ж дня у нотаріуса я оформила квартиру на онука як спадщину.