Свекруха влаштувала сkандал після того, як я чоловіка погодувала сосисками після його відрядження

ПОЛИТИКА

Я живу зі своїм чоловіком уже шість років. Раніше ми жили на орендованій квартирі, а нещодавно переїхали в квартиру мого дідуся. Моя свекруха рідко відвідувала нас, але цього разу вона примчала і влаштувала сkандал. Мого чоловіка не цікавлять побутові проблеми. Йому байдуже, чисто чи брудно. Два роки тому у мене почалася декретна відпустка. На його думку, якщо я в декреті, я сама з усім упораюсь, він навіть не хотів виносити сміття. Прийшовши з роботи, він лежав на дивані, дивився телевізор. Мене це дратувало, але це йому подобалося.

Якось наш син захво рів, і ми потрапили до ліkарні. Звичайно, чоловік приходив нас відвідати, але їжі не приносив. Перед випискою я попросила його зробити прибирання, купити продукти і щось приготувати. Увійшовши до квартири, я втратила мову. Скрізь сміття, пил. Мій чоловік почав виправдовуватися, що не встиг. Я вирішила, що він принаймні приготував щось, але він сказав: — Сосиски та кефір у холодильнику. Більше там нічого не було. Я образилася на нього та влаштувала сkандал.

За місяць чоловіка відправили у відрядження. Він дзвонив та казав, що там дуже погано. Я вирішила помститися йому. У день його приїзду залишила в холодильнику лише сосиски та йогурт, і стала чекати на свого коханого. Він приїхав не один, а зі своєю мамою. Чоловік з порога гукнув: — Їсти хочу, я голодний! У відповідь я сказала: — Сосиски та йогурт у холодильнику, звариш собі. Мій чоловік усе зрозумів, кивнув. Свекруха накинулася на мене, влаштувала скандал, сказала, що я нікчемна та погана дружина. Отак я провчила чоловіка.