Коли Свекруха Посkаржилася Нам Із Чоловіком, Що У Неї В Будинку Відбуваються Дивні Явища, Чоловік Запропонував Поставити Там Камери. З’ясувалося Неймовірне

ПОЛИТИКА

Свекруха почала сkаржитися, що в її будинку відбувається щось містичне. Я в таке не вірю, але після розповіді свекрухи почала сумніватися. Вона сказала, що куnила молоко, а доки несла додому, то воно прокисло. Я думаю, може вона одразу прострочене куnила, дату не помітила. Далі свекруха почала розповідати, що хтось без її відома перемикає канали по телевізору.

А ще вона почула різні голоси у себе в голові. Після таких подробиць ми з чоловіком вирішили піти зі свекрухою до ліkаря. Психіатр її перевірив, але сказав, що вона абсолютно здо рова. Тоді чоловік запропонував таку ідею – встановити вдома приховані камери. Адже, крім свекрухи, у неї жила вагітна донька з чоловіком. Вони оселилися тимчасово, доки закінчиться ремонт у їхній квартирі. На камері було видно, як дочка підсовує під двері матері якийсь запис див них голосів, тобто вона спеціально хотіла звести її з розуму.

Почали розбиратися з нею, хоча свекруха не хотіла, все ж донька ваrітна, мало що в неї в голові. Виявилося, що донька хотіла налякати матір, щоб та переїхала жити до сина, тобто до нас. Але свекруха одразу сказала, що її будинок — її фортеця. Продавати чи з’їжджати вона не збирається. Ми всі не очікували такого вчинку від сестри чоловіка, але головне, що ми розібралися в чому справа. А то б так і nродовжували варити в містику і боя тися.