Аня Вирішила Позбавитися Від Свого Чоловіка, Тому Що Розлюбила Його. І З Цього Дня Вона Почала Виносити Мозок Чоловікові, А Той Терпів І Терпів. Ось Що Було В Результаті

ПОЛИТИКА

Після двох років шлюбу Аня зрозуміла, що не любить свого чоловіка Женю. Він був насправді добрим, але ось не відчувала вона того, що хоче бути поряд зі своєю людиною. Їй, за великим рахунком, було все одно на нього. Аня вирішила, що треба позбавитися чоловіка, але тільки так, щоб він сам подав на розлучення. Ані було не вигідно розлучатись першою, вона хотіла, щоб загальна квартира дісталася їй одній з 3-річним сином. Тоді вона вирішила застосувати свій старий спосіб — вивести людину з себе, щоб вона сама пішла.

Так вона доводила до нервового зриву однокласників, які їй не подобалися і ті змінювали клас або на роботі вичавлювала співробітника, який не сподобався. З того часу Аня щодня починала зі сварkи. То їй не сподобалося, як чоловік на неї подивився, то він не помив за собою посуд, то не витягнув білизну з пральної машини . Женя все виправляв, йому здавалося, що у дружини просто виплеск гормонів і скоро все пройде. До того ж, Женя дуже любив свого сина і за ради нього старався для всієї родини. Коли Аня зрозуміла, що її план не спрацює, вона сама подала на роз лучення. Женя такого не очікував, але не хотів сва ритись з дружиною і тому залишив їй квартиру, а сам поїхав жити на орендоване житло.

Аня розпочала подальші дії. Вона хотіла не працювати і жити за рахунок kолишнього чоловіка. У суді їй сказали, що чоловік справно nлатить свої аліменти, і на більше Аня не має права претендувати. У цей момент у неї різко почало налагоджуватися особисте життя. Аня зустріла людину, якій подобався її непостійний характер. У цей момент вона спихнула сина на Женю, поки бігала побаченням. Тут kолишній чоловік їй дуже став у нагоді. Він водив сина в садок, на секції, постійно був поряд. Невдовзі Аня почала залишати сина у Жені на тиждень, на місяць. А як тільки вийшла заміж вдруге, то просто віддала сина Жені. Адже в неї почалося нове життя і люди з минулого стали ні до чого.