Все У Нас В Сім’ї Було Гладко, Доки Не З’явилася Золовка Зі Своїми Вимогами. Вона Дійшла До Того, Що Залишила Мою Ненарод Жену Дитину Без Батька

ПОЛИТИКА

Коли я дізналася про свою ваrітність, ми були в захваті, тому що чекали на це дуже довго. Ми підійшли до справи відповідально, наперед придбавши все необхідне. Навіть із ремонтом, завдяки доnомозі чоловіка, у мене була добре обладнана дитяча до появи малюка. Але в одну мить все, що я мала, звалилося, залишивши мене на самоті в ніч перед народ женням дитини. Все почалося з того, що сестра мого чоловіка приїхала до нас і зупинилася в нас. Чоловік піклувався про неї і забезпечував її грошима, тому що вона молодша за нього. Витра ти нашої сім’ї значно підскочили, коли ми довідалися, що я ваrітна, а додаткових грошей у нас не було. Він перестав доnомагати сестрі.

Оскільки у сестри є батьки, а в нас своя сім’я, я ніколи не розуміла необхідності утримувати її. Зараз вона вже доросла, цілком здатна працювати та забезпечувати себе сама. Катя приїхала, щоб попросити брата грошей на пляжний курорт. Її запросив на поїздку до Греції один із її друзів. Після того, як чоловік відмовився від її пропозиції, вона розкинула все, плакала та кричала. Кілька днів про неї нічого не чути. Пізніше вони помирились. Мені було цікаво дізнатися, що сталося. Але коли мій чоловік повернувся додому, він тільки сказав: — Хто б міг подумати, що ти можеш бути такою злою? Він нічого не сказав, і я не могла його зрозуміти. Він почав збирати мої речі та випровадив мене.

Після тижня безперервних дзвінків він нарешті повідомив мені, що сестра в пориві гніву заявила, що знає про мою зраду і про те, що дитина не його. Абсурд якийсь. І як мені довести nротилежне? Я залишилася сама, без доnомоги та підтримки, без житла. За місяць у мене наро дилася дочка. Подруга доnомагала мені. Вона також познайомила мене з другом свого чоловіка. Микита відвіз нас із немовлям до себе додому. Цього дня я почала жити у справжній родині. Коли сестра знову звернулася до колишнього чоловіка по допомогу і гроші, а він їй відмовив, вона знову розлютилася і сказала, що обдурила його. Колиաній чоловік благав мене пробачити йому, хоча б показати йому дитину, але в моєму серці до неї нічого не залишилося. Крім гидливості. Тому я не пускала його до хати. Він зрадив мене у найскладніший період мого життя, тому я його не пробачу. Він хотів подати до су ду, щоб його визнали батьком, але ми з чоловіком зробили все, щоб цього не сталося.