Катерина Зібрала Речі І Поїхала В Сочі, І Тільки Один Раз Відповіла На Дзвінок Чоловіка

ПОЛИТИКА

Катерині було 43 роки. У неї було два дорослі сини, які забезпечували себе самі і жили окремо від батьків. А Катерина жила з чоловіком та зі свекрухою. Чоловік постійно хамив їй, висловлювався з приводу зовнішнього вигляду, але зауваження щодо зачіски було останньою краплею, що наповнила чашу терпіння Катерини.

Почувши всі зауваження на свою адресу, вона kинула на підлогу тацю з їжею, зібрала речі та поїхала. Але вона нічого не сказала синам, щоб не тур бувати їх. Вона мала з собою трохи rрошей. Вона kупила квиток до Сочі на один кінець і поїхала. Приїхавши, вона винайняла кімнату в курортному будинку. Так як був листопад місяць і не було туристів, вона спромоглася знайти житло за 200 рублів за добу.

Поспішати з роботою вона не хотіла, у неї вистачало rрошей на два місяці проживання. Катерина хотіла просто відпочити та насолодитися життям. Протягом місяця вона прогулювалася парками, садами, набережними Сочі і лише один раз відповіла на дзвінок чоловіка. Під час розмови вона сказала чоловікові, що почуття згасли, вона більше не хоче його любити, бо так порадив фахівець. І порадила йому, щоб він теж разом із мамою звернулися до цього фахівця та вислала номер його телефону.