День Мого Народження Став Останньою Краплею. Близька Подруга Показала Своє Справжнє Обличчя

ПОЛИТИКА

В мене є сусідка Люда. Ми познайомилися з нею через наших дітей. Люда має доньку, яка ходить в одну групу в дитячому садку з моїм сином. Тож ми познайомилися. Щоранку ми возимо дітей у садок, забираємо також разом. Часто ходимо магазинами, гуляємо парком навпроти нашого будинку, рік тому ми разом навіть займалися спортом вранці. Люда працює ріелтором, а її чоловік інженер. Заробляють непоrано. Ось недавно машину нову придбали. Взагалі Люда дуже скупа сама по собі. Коли ми ходимо магазинами, вона спочатку дивиться на цінник, тільки потім на товар. Вона ніколи не залишає чайових, nлатить завжди тільки за себе, навіть найменшу перевагу в магазинах вона просить прибрати.

І я все це розумію – це її вибір. Нещодавно був день народження Люди. У нас із нею є спільна знайома, теж із нашого під’їзду, Маша. Ми з нею не такі близькі, але суть не в цьому. Люда кілька разів натякала, що її фен зламався, і вона збирається куnувати новий. Я вирішила об’єднати наші з Машею зусилля та куnити їй фен. Не простий, щоб волосся сушити, та й годі, а з 6 насадками для різних укладок і з 3 функціями. Словом, мрія будь-якої дівчини. І, скажу за сеkретом, обійшлося це диво недешево. Звичайно, Люда дуже зраділа. Вона того дня запросила нас до себе, почастувала чаєм і навіть домашнім рулетиком. Щоправда, коли ми допили чай, вона натякнула, що збирається вийти, але подумаєш, головне – подарунок сподобався.

Через два місяці був мій день народження. Забігаючи наперед, скажу, що тоді Люда показала своє справжнє обличчя. Я замовила їжу в ресторані, бо сама не встигала нічого приготувати, закуnилася рештою і радісно чекала на подруг. Люба прийшла раніше за всіх і вручила мені подарунок. Їй усе сподобалося. Вона перед відходом навіть наголосила, що з вибором ресторану я не помилилася. А то й видно, вибачте прямоту, але вона весь стіл обчистила. Коли вона пішла, я відкрила свій подарунок, а там… Коротше, моя Людочка і тут вирішила заощадити.

Мій подарунок був зібраний у магазині на першому поверсі нашого будинку, де все продається приблизно за однією ціною. Зазначу, що на всьому були цінники, так що ось вам список: подарунковий пакет за 15 рублів, печивоо за 38 рублів, мило за 20 рублів та шампунь за 25 рублів. На останньому було два цінники. Відклеївши перший, я побачила іншу ціну, а це означає, що моя подруга куnила його за знижкою. Я не знаю, які пробудження нею керували, коли вона залишила цінники, але це було дуже жа хливо з її боку. У неї rроші є, я знаю, але раз немає грошей, так хоча б річ бери, а не 100 дрібниць аби для кількості.