Зіна Розуміла, Що Щоночі Чоловік Іде До Своєї Kоханки. Придумавши План Nомсти, Вона Реалізувала Його Не Сумніваючись

ПОЛИТИКА

Зіна не хотіла роз лучення. Адже вони прожили разом 30 років, дітей виростили. Перші ознаки швидкого розпаду сім’ї дали про себе знати роки 3 тому. Чоловік часто затримувався після роботи, а іноді і взагалі не приходив. Жили в одному будинку, але були як сусіди. Незабаром чоловік відмовився навіть від її вечері. Спочатку Зіна думала, що kоханка чоловіка – це щось з іншого світу. Може є, може і немає її, все одно. І навіщо вона йому? Але ж йому хтось дзвонив і просив приїхати… а чоловік їхав, і повертався тільки рано вранці. Одного разу чоловік залишив телефон на кухні і пішов в душ. Зіна не змогла стримати цього пориву, покопалася в ньому – і знайшла їх спільні фото. Молода така, і 30-і ні.

І навіщо вона це зробила? Адже це було щось з нічного kошмару, а зараз стало реальністю. Коли чоловік поїхав в черговий раз, Зіна вже не ревіла. Вона просто відкрила сімейний альбом і почала переглядати старі сімейні фото. А потім рвала їх, і складала в смітник. «Тут їм саме місце» — кружлялося у Зіни в голові. Все, що хотіла жінка, це помсти. Але як вчинити? Нашкодити йому — але ж у них діти, вони не переживуть… Одного разу вночі, коли Зіна не спала вже вкотре поспіль, вона помітила на столі барсетку чоловіка. Там були захисні засоби. «Може, проткнути?»- подумала вона і схаменулася:

адже якщо коханка завагітніє, чоловік точно до неї піде. Але план помсти виявився набагато простішим. Зіна пройшла на кухню, взяла багато перцю, масло і ложечку. Розтерла і розмішала все разом. Спробувала язиком-палило просто жах ливо. Проробивши нехитрі маніпуляції зі шприцом, жінка склала все назад, а барсетку поставила на те ж місце. Це була перша ніч, коли Зіна спала солодко і спокійно. І ось настав день. Телефон чоловіка знову задзвонив — і він помчав, точно до неї. Не було його 3 дні. Зіна почала хвилю ватися, стала дзвонити по ліkарнях. Ніде чоловіка не було. Він повернувся через пару днів, спав в окремій кімнаті, але вже став їсти вечерю, приготовану дружиною, іноді навіть посміхався їй. Що сталося під час близькості – Зіну вже не хвилю вало. Вона домоглася свого: все, вже помщена.