Свекруха не любила невістку, а коли народилася дочка Злата, свекруха таємно вирішила зробити тест на батьківство. Тільки ось не знала, що цим розкриє свій секрет

ПОЛИТИКА

Настя та Артем уже три роки були у стосунках. Всі подруги Насті вже вийшли заміж, і тільки вона сама чекала, коли Андрій зробить їй пропозицію. Другого січня Андрій зробив Насті пропозицію, і вона її прийняла. Вона була дуже щаслива, бо чекала на цю подію. Але мама Андрія не любила Настю і не приховувала своєї огиди до неї. На першій зустрічі вона розповіла, що мріє, щоб син поїхав до столиці і знайшов собі там дружину. Характер у неї був нестерпним, навіть свекру було з нею важко нормально спілкуватися. Все це було звичайно неприємно, але Настя думала, що з часом вона її покохає. Вона завжди намагалася зачепити Настю колючими словами. Батька Настя втратила, коли їй було три роки. Її виховувала рідна мати.

Щоразу свекруха нагадувала їй, що вона не має батька. Андрій був свідком усіх цих подій і сердився на мати. Він навіть казав, що перестане з нею спілкуватись. Після весілля Настя дізналася, що вона ваrітна. Вони розповіли всім родичам. Усі були дуже раді за них. Тільки мама Андрія була незадоволена. Вона казала Андрію, що зараз рано заводити дітей, бо вони можуть розлу читися. Після цієї розмови Андрій більше не спілкувався з матір’ю. Після народження Злати образа на матір пройшла. Всі раділи, а мати тихо стояла осторонь і майже нічого не говорила. Після останніх подій Андрій отримав листа від мами.

У листі вона наговорила багато поrаного про Настю та відправила також тест Д НК, підтвердивши, що Злата не є дочкою Андрія. Вперше за ці кілька років Настя влаштувала сkандал у будинку. Андрій не розмовляв ні з матір’ю, ні з дружиною. Настя зібрала свої речі та поїхала до мами. Навіщо залишатися з людиною, котра сумнівається в тобі. Вона теж зробила повторний тест на батьківство, яке показало, що Андрій є батьком Злати. Ці результати вона надіслала і чоловікові, і свекрусі. Зрештою виявилося, що в Андрія зовсім інший батько. Він теж пройшов тест зі своїм батьком. Звинувативши безневинну дівчину в зраді та зруйнувавши родину рідного сина, вона видала свою таємницю.