Коли бабусі не ста ло, мачуха Катерини хотіла забрати собі квартиру. Але саме в той момент у батька дівчини розплющились очі

ПОЛИТИКА

Дівчинці було п’ять років, коли її батько вирішив одружитися з Кетрін. Мама Катерини була сильно хво ра і її не стало, коли доньці було лише два роки. Батько дівчинки сам виховував її без будь-якої допомоги. Вона ніколи не відчувала материнське кохання і не знала, що це таке. Після одруження народився брат Катерини, і все кохання віддавали тільки йому. У шлюбі було куплено трикімнатну велику квартиру, і кожен з нас мав свою власну. Після закінчення школи Катерина вирішила стати ліkарем. Усі лікарі навчаються дуже довго. Катерину чекало тривале навчання. Поки вона навчалася, брат отримав атестат зрілості, закінчив ПТУ за фахом механік та почав працювати.

Вона і брат, як і раніше, жили з батьками. Катерина закінчила університет та вступила на роботу до місцевої ліkарні. З мачухою стосунки були поrаними і вони не ладнали один з одним, тому вона вирішила переїхати до бабусі. Бабуся мала велику хату, і вона багато разів кликала внучку до себе. Іноді їй було дуже страաно у цій квартирі. Батько був не проти переїзду, а мачуха була щасливою. Бабуся дуже зраділа, коли дізналася, що онука переїде до неї. З цією роботою Катерина не могла багато часу приділяти бабусі. Щоразу, коли онука приходила з роботи втомленої, бабуся накривала стіл.

У такій добрій атмосфері вони прожили цілий рік. Катерина нарешті дізналася, що таке материнське кохання. Бабуся була всі ці роки хво ра і ніколи не говорила про свою хворобу. Її раптово не ста ло . Катерина не змогла її вря тувати. Після втра ти бабусі мачуха вирішила взяти квартиру, а свою трикімнатну залишити синові. Катерина відмовила їй, і вона назвала її невдячною. Мачуха говорила дуже поrані речі про доньку, обра жаючи її. Через кілька днів після цієї розмови вона повернулася, щоб забрати свої речі. Виявилося, що її батько там не живе. Він розлу чився з Катериною і тепер житиме з донькою. Батько нарешті зрозумів, якою поrаною людиною виявилася мачуха.