Я прийшов пізно від kоханки і був щасливий. Але раптом вдома на тумбочці я помітив наш з дружиною весільний альбом і світ звалився для мене

ПОЛИТИКА

До нас влаштували дівчину. Красива, свіжа, не втомлена від сімейного життя Лариса одразу припала мені до душі. Я мимоволі почав звертати на неї увагу. Мені хотілося дарувати їй квіти та водити до ресторанів. Дружині я все пояснював тим, що на роботі завал і взагалі працюю заради нашого блага. Я почував себе тим молодим хлопцем, який так сильно хоче підкорити сер це дівчини, і мені вдалося. Лариса запросила до себе і ця ніч повністю змінила моє життя. Додому я повернувся пізно, мене переповнювали емоції, я був збудженим та щасливим. Звичайно дружина запідозрила недобре, але виду не подала. — Вечеря в мікрохвильовій печі, поставиш тарілку в раковину, я йду прилягу, — втомлено сказала та. Коли я поїв, сходив у душ і пішов до спальні, то побачив дружину, яка заснула в тому ж одязі, наскільки вона була втомлена.

Поруч на полиці лежав наш весільний альбом і руки потяглися до нього. Я гортав фотографії і занурювався у спогади. На фото моя дружина була такою ж стрункою та красивою. Я згадав, як сильно закохався в неї і літав десь під хмарами після кожного нашого побачення. Тут я і зрозумів, що роблю жа хливу помилку. Чим коханка краща за неї? Я подумав, що давно вже не говорив дружині компліментів, не робив подарунки і не водив кудись. Навіть вранці перестав готувати сніданки. У таких роздумах я просидів аж до 5 ранку і вирішив, що час діяти. Тому я тихо пішов у цілодобову лавку з квітами та взяв її улюблені ромашки. Потім повернувся і почав готувати сніданок. Я боявся не встигнути, бо знав, що дружина рано прокидається. Встиг.

Квіти дружину приємно здивували, а від сніданку взагалі розцвіла. Я знову помітив її чарівну усмішку. Далі я попросив батьків, щоби забрали дітей на тиждень і сів фантазувати. На всі сім днів я вигадав для нас різні побачення. І почав їх втілювати. З Ларисою порвав того ж дня, хоча було важко дивитися їй у вічі, таки працюємо разом. І я не повірив власним очам, дружина стала змінюватися на очах. Я більше не бачив на ній розтягнутого старого одягу чи синців під очима. Вона знову сяяла і випромінювала ту енергію, через яку я закохався в неї. Тепер я точно знаю, що обов’язково треба приділяти час дружині та сім’ї загалом. Побут справа нелегка, і він лежить на плечах дружини. Тому потрібно влаштовувати їй постійний відпочинок. Коли дружина щаслива, то у сім’ї щасливі всі.