Марія повинна була повернутися на роботу і постало питання про обхід дітей. Вирішили, що свекруха та теща по черзі доглядають їх. Тільки виявилося це не гарною ідеєю

ПОЛИТИКА

Невістка Ганни була досить дивною жінкою. Щось у Марії насторожувало. Артем був без пам’яті закоханий у Марію. А матері потрібне було лише щастя сина. Незабаром у них народилося двоє дітей. Чарівні хлопчики близнюки: Іван та Богдан. До декрету Марія працювала на державній службі, обіймала високу посаду. Таку роботу надовго не можна залишати, тому невістка домовилася, що її не буде лише рік. Тепер постало питання хто ж доглядатиме за синами, поки Марія працюватиме. Свекруха дуже хотіла їм допомогти. Вже 5 років як вона сама.

Чоловіка не ста ло і її хата спорожніла. Тільки котик Василь ділить із нею її самотність. Якось Артем зателефонував та попросив приїхати на розмову. Сказав, що її сваха Тамара теж приїде. Їй стало дуже цікаво, про що буде ця розмова. З’ясувалося, що Марія збиралася повертатися на роботу і їй потрібна допомога з близнюками. Свекруха одразу запропонувала свою допомогу. У минулому вона працювала нянькою в дитячому садку і діти її дуже любили. Мама Марії не могла похвалитися таким же досвідом, але її бажання доглядати онуків було не менше.

Невістка подякувала обом за ініціативу, сказала, що порадиться з Артемом і скаже своє рішення пізніше. Коли невістка почала працювати, батьки приїхали і залишилися з дітьми. Вони по черзі допомагали з близнюками, а Марія працювала. Так тривало кілька місяців, після чого мама Марії заявила, що їй не подобається, як свекруха її доньки доглядає дітей. Почалися щоденні скандали. Марія вирішила, що за її дітьми доглядатиме няня, і чоловік не був проти цього рішення.