Чоловікові сказала, що їду до мами, а сама приховалася в квартирі, щоб спостерігати за чоловіком, і застати його kоханку. Ось що було зрештою

ПОЛИТИКА

«Макс зра джує мені!» — Ця думка не покидала мою голову цілий місяць. Чоловік все частіше затримувався на роботі, дивно поводився, і я відчувала холод щодо нього. Щось змінилось. Я була переконана, що причиною цього є інша жінка. Звичайно, я сама себе намагалася переконати, що надто драматизую ситуацію, переглянула серіалів, тому прямо запитати про це не наважувалася. Але я жінка тому вирішила використовувати один хитрий хід, щоб розставити всі крапки над «i». У понеділок я повідомила чоловіка, що на вихідні поїду до батьків у село.

На мій подив він виявив бажання вирушити туди зі мною, тому я швидко придумала історію про те, що тато їде на рибалку, а ми з мамою плануємо велике прибирання та жіночі розмови, тому йому це не сподобається. Він вирішив залишитись вдома, що грало мені на руку. Одночасно я домовилася з сусідкою про те, що побуду в неї в цей час, щоб спостерігати за квартирою і чекати на прихід «тої самої». Якщо вона справді існувала, то чоловік не втратив би шансу провести з нею вихідні у будинку. Увечері чоловік вирушив кудись, а потім швидко повернувся з великим букетом квітів та свічками з мого улюбленого магазину.

Це вже було схоже на знущання. «Він зібрався влаштувати kоханці романтичний вечір?! Ну я зараз йому покажу!» Я планувала дочекатися kоханки і тоді прийти, але не витримала і за півгодини вже була в квартирі. У ванній хтось хлюпався, а на дверях висіла записка: «Ти могла б бути чудовим детективом, кошеня, але не в цьому житті. З твоїми батьками я ще на початку тижня говорив, вони на вихідні до твого брата їдуть, а сусід випадково проговорився, що ти в них чекаєш «мою kоханку». Ну йди скоріше у ванну, змию всі твої підозри!»