Після Того, Що Лера Побачила У Дворі, Змусило Її Засумніватися В Чоловікові. Вона Побачила Голу Сусідку, Яка Виходила Із Задньої Частини Двору

ПОЛИТИКА

Лера була дуже щаслива зі своїм чоловіком, вона знала, що він у неї вірний, завжди говорила, що їй пощастило з Мишком, і незважаючи на те, що у шлюбі вони були вже 20 років, все одно були заkохані як підлітки. Жили вони дуже добре, прямо в центрі міста, але Лері завжди подобалося возитися із землею, вирощувати щось, тому вона запропонувала чоловікові куnити дачу, щоб отримати можливість насолоджуватися природою та повітрям у задушливі літні дні.

Чоловік одразу ж схвалив пропозицію дружини, сказав, що це гарна ідея, йому теж завжди хотілося мати таке місце, де можна відпочити. Отже, вони куnили дачу, але її потрібно було впорядкувати, хоча це не злякало подружжя, вони були працюючими, тому почали потихеньку упорядковувати свою дачну ділянку. Подружжя куnило матеріали, подзвонило робітникам і ось вони мали вже приступити до роботи, як Лера зрозуміла, що у них немає готівки, все було на карті, але в селі неможливо було знайти банкомата. Щоб зняти готівку, Лера вирішила поїхати в місто, зняти гроші, куnити відсутні матеріали і повернутися, але після того, що вона побачила у дворі, змусило її засумніватися в чоловікові.

Лера побачила голу сусідку, яка виходила із задньої частини двору, вона вирішила з’ясувати стосунkи з чоловіком, зрозуміти, як він міг так з нею вчинити. Коли вона зла увійшла до будинку, то побачила чоловіка, що сміявся, який ледве розповів, що сталося. Справа в тому, що сусідка, дізнавшись, що дружини немає вдома, прийшла до чоловіка, вирішивши спокусити його, а чоловік Лери сказав, що його дружина може будь-якої миті повернутися, тому краще їм усамітнитися в задній частині двору і запропонував сусідці зняти з себе весь одяг. Сусідка не знала, що в сусідній частині двору працювали чоловіки, які мали побудувати паркан, і як їй стало со ромно, коли всі чоловіки в селі побачили її голою.