Мама завжди любила доньку більше, ніж сина. А коли з’явився рідний батько Олександра та подарував йому квартиру, мати вирішила змінити своє ставлення. А даремно

ПОЛИТИКА

Мама Олександра пішла від чоловіка до дядька Івана, коли йому було п’ять років. Сина забрала із собою. Батька він зовсім не пам’ятав. До хлопчика дядько Іван ставився холодно, було відчуття, що не помічає його зовсім. Дядько Іван часто ображав хлопчика, але мама завжди була на боці чоловіка. Адже з хлопчиками треба бути суворішими. Навіть було таке відчуття, що вона його не любить. А після того, як у нього з’явилася сестра, його перестали помічати. Все своє кохання батьки віддавали дівчинці. Олександр завжди був чужим у цій сім’ї . А після закінчення школи, коли Олександр вступив до інституту, мама сказала, що більше допомагати йому вони не збирається. Адже сестра вже росте і їй багато чого потрібно. А сестра була дуже розпещеною. За всі її витівки завжди лаяли Олександра. А сестра сміялася. Їй подобалося, що його сварили.

Вступивши до інституту, Олександр переїхав жити до гуртожитку. Працював, щоб якось жити та оплачувати навчання. Були часи, коли він не міг навіть одяг та взуття собі купити. Взимку ходив у літніх кросівках, доки друг йому грошей не позичив. Після закінчення навчання він влаштувався на хорошу роботу, добре заробляв, винаймав квартиру. Його несподівано розшукав батько, котрий до цього жив за кордоном. Батько спочатку подарував йому квартиру, а потім запросив до себе працювати. Довірив йому філії своєї компанії. Він на рік мав поїхати в одну з філій, тому мати зателефонувала йому і попросила пустити до себе сестру з чоловіком.

Терпіти мама її більше не могла, вона їм із дядьком Іваном життя не давала. Він пожалів матір і пустив сестру. Минув рік. За два тижні до приїзду Олександр повідомив сестрі, що повертається і що вона має звільнити квартиру, на що вона пирхнула і кинула слухавку. Мама просила не виселяти її, адже вона тоді повернеться до матері, а їй не хотілося її терпіти. А тато для Олександра купив би іншу квартиру. Олександр не міг відчинити двері своєї квартири, ключ не підійшов, а чоловік сестри вигнав його. Тоді він повернувся з поліцією і виселив сестру, адже прав ні на що вона не мала. Як вони з чоловіком кричали, коли nоліція виставляла їх. А мама з Олександром більше не спілкується. Але йому вже все одно. Мало він стра ждав від них?