Я Застала Моїх Двох Найближчих Людей Разом, Коли Раніше Повернулася З Роботи.

ПОЛИТИКА

Перед весіллям Олена провела день із найкращою подругою Ритою. Вона вважала Риту мало не сестрою. Вони з дитинства були не розлий вода, ходили в один і той же садок, а потім і в школу. Всі радості та прикрощі разом ділили. Але після закінчення школи шляхи розділилися. Сім’я Олени була забезпечена і змогла їй оnлатити навчання в престижному університеті, а Рита нікуди не вступила, почала доnомагати батькам, які жили у злиднях.

Олену чекало світле майбутнє та великі перспективи, але вона ніколи не забувала подругу, як тільки знайшла гарну роботу та винайняла квартиру, доnомогла і подрузі з переїздом та працевлаштуванням. Жили вони разом майже 3 роки, а згодом у Олени з’явився хлопець. Микола був досконалий: гарний, успішний. Коли вони одружилися, Олена була у нестямі від щастя.

Вона наро дила йому сина і раділа сімейному затишку. Подруга була частим гостем у її будинку, вона навіть хотіла, щоб Рита стала хрещеною матір’ю її дітей. Але одного разу, рано прийшовши з роботи, спіймала Риту та свого чоловіка в одному ліжку. Що робити зі шлюбом вона ще не вирішила, але прийняти вчинок подруги не може. За що вона з нею так вчинила? Як вона змогла піти на таку зра ду?