Іра Ввімкнула Світло І Злякалася. На Кухні Сидів Її Чоловік. Він Мовчки Вказав На Валізи, Що Стояли Біля Виходу.

ПОЛИТИКА

Ірина повернулася з роботи раніше. Дивно, але світло в будинку було вимкнене, хоча чоловік уже мав повернутися. Іра ввімкнула світло і злякалася. На кухні сидів її чоловік. Він мовчки вказав на валізи, що стояли біля виходу. -Що сталося, чому ти в темряві, і що це все означає? — Почала Ірина. -Я не говоритиму довго, скажу прямо. Я покохав іншу дівчину, а від тебе йду. Речі я вже зібрав, вибач мені. -Як … як таке може бути, ти ще пару днів тому клявся, що любиш тільки мене. -Я і сам не розумію як. Просто побачив її і зрозумів, що полюбив з першого погляду. Іра почала кричати, вона вигнала чоловіка, добре, що він сам зібрав свої речі.

Їй було нестерпно бол яче, вона лягла на підлогу і почала nлакати. Вони прожили разом два роки, вона вже готувалася до того, щоб незабаром стати мамою. Вранці Іра вийшла на балкон. Поверхом вище жив сусід-дідусь Микола зі своїм собакою. -Ну що, все ще nогано? — Запитав дідусь Коля. -Так … не можу ні про що думати. -У житті всякі люди трапляються. Якщо пішов один, то звільнив місце для іншого, хорошого. А ти приходь до мене, вип’ємо чаю. Ірина піднялася до діда Коля. Він справді зміг її відволікти, дав сили на те, щоб піти на роботу. Через тиждень Іра помітила, що дідусь Микола гуляє з якимсь хлопцем на вулиці.

Вона проходила повз і привіталася. -А Іра, знайомся це мій племінник Олексій. Він приїхав із сусіднього міста, його у філію нашого міста переводять. У нас сьогодні велика вечеря буде, тож приходьте. Іра засоромилася приходити, тож залишилася вдома. Але ввечері у двері постукали. Це був Олексій, він з доброю усмішкою привітався і сказав, що все готове, дідусь Микола спік курку, чекають лише на Іру. Іра прийшла, і вечір пройшов чудово. Олексій грав на гітарі, дідусь Микола з Іриною співали. Потім почали слухати історії дідуся Миколи, грали із собакою. Це був чудовий час. Пройшов тиждень. Весь час Іра думала про Олексія, він був таким добрим та відкритим, а ще веселим та цікавим. Вона вийшла на балкон, попити чаю. Як раптом почула: -Ірина, доброго ранку. Це виявився Олексій, він у результаті переїхав. Увечері він запросив Ірину на побачення і зізнався у своїх почуттях. Вони виявилися взаємними. Ко хання з першого разу все ж таки буває.