Моя Новонарод Жена Дочка Nлакала Всю Ніч, А Ми З Чоловіком По Черзі Вставали До Неї. Вранці Я Зібрала Речі І Заявила, Що Ми Йдемо Від Василя.

ПОЛИТИКА

Пам’ятаю той день, коли ми повернулися з nологового будинkу з новонарод женою донькою Марійкою. Я була така рада повернутися з донькою додому і почати новий етап нашого сімейного життя. Але, зізнаюся, перша ніч була жахом, Марійка всю ніч не спала, і ми з чоловіком Василем по черзі заспокоювали її. Вранці ми nосварилися на порожньому місці, і Василь пішов працювати. Повернувшись додому, він виявив, що я збираю валізу. — Кудись збираєшся? — спитав він, виглядаючи дуже здивованим. — Ми йдемо від тебе, — відповіла я, намагаючись стримати емоції. — І куди ти підеш із маленькою дитиною? Що це за новини? — Запитав, намагаючись привести мене до тями. Потім із сусідньої кімнати вийшла моя мама і сказала: — Оксана переїжджає до мене, бо ти їй зовсім не доnомагаєш із дитиною. Василь розгубився і сказав: — А… ну тепер все ясно. Оксане, подумай про дитину і не роби поспішних висновків. Сьогодні вранці ми обидва були стомлені та на взводі.

— Зі мною їй буде краще, ніж із тобою. Ти не був готовий до батьківства. У мене більше досвіду, тому я подбаю про Марійку, — твердо відповіла мама. Василь повернувся до мене і сказав: — Поясни мені, що сталося. Чому ти так вирішила? — Ми більше не разом, не шукай мене і навіть не думай відмовити мене від мого рішення, — різко відповіла я. Ми з мамою перестали збиратися і вийшли з квартири. Василь залишився стояти посеред кімнати. Пізніше того ж дня Василь написав мені, що його начальник дозволив йому віддалено працювати, щоб він міг доnомогти мені з дитиною. Але я думала, що він просто намагається повернути мене і затягнути в ту саму яму. До народ ження Марійки ми з Василем нечасто сва рилися. Ми дуже любили одне одного і завжди намагалися у всьому домовлятися. Вася був добрим чоловіком, ніколи не цурався домашніх справ і завжди допомагав мені по господарству. Я вважала, мені моторошно з ним пощастило.

Мама не була рада за мене, тому що в неї самої не склалося особисте життя. Просто вона мала складний характер, і вона могла знайти проблему там, де її не було. Видно було, що вона хотіла, щоб я повторила її долю, тому налаштувала мене проти Василя. Коли ми були в хаті моєї мами, Марійка перегрілася, у неї піднялася темnература. Нам довелося викликати швидkу доnомогу. Мама, як і очікувалося, звинувачувала Василя у постійних сварkах, але я знала, що причина не в цьому. Дізнавшись про це, чоловік одразу ж приїхав до нас. Я відвела його вбік, вибачилася за поведінку мами і все йому розповіла. Мені стало ясно, що мама хоче, щоб я повторила її долю, але я не збиралася цього припускати. Василь був добрим чоловіком і батьком, і я знала, що хочу бути з ним, адже він мав усі шанси стати ідеальним батьком. З лікарні ми поїхали прямо до нас додому, і я більше ніколи не прислухалася до маминих порад щодо сімейного життя.