Ганна Готувала Сніданок Для Сім’ї, Коли Їй Подзвонили З Незнайомого Номера І Сказали, Що Чоловік Зра Джує Її. Ганна Сіла Від Несподіванки.

ПОЛИТИКА

Ганна прокинулася рано, намагаючись не розбудити решту домочадців, і пішла на кухню, щоб скласти меню для особливого сімейного сніданку. Того дня у них було кришталеве весілля, і Ганна приготувала подарунок для свого чоловіка – бездротові навушники, про які він так довго мріяв. День був добре спланований. Після сніданку вони мали всією сім’єю вирушити до кінотеатру, щоб подивитися фільм, який мріяли подивитися їхні діти. Потім вони пообідали б у маленькому ресторанчику і залишили своїх дочок у бабусі до вечора неділі. Ганну та її чоловіка чекав котедж за містом, орендований з цієї нагоди… Однак під час сніданку Ганні раптово зателефонували, який спричинив її на сполох і задумливість.

Невідома жінка телефоном стверджувала, що чоловік їй зра джує , але Ганна спробувала заспокоїти себе тим, що це був просто розіграш і що у неї чудова родина. Вона не передзвонила, щоб продовжити «розслідування», але слова жінки не виходили в неї з голови протягом усього дня. Фільм на деякий час відвернув Ганну від її думок, але під час обіду в ресторані її підозри повернулися, коли чоловікові зателефонував хтось на ім’я Микола, якому потрібна була допомога у перенесенні дивана. До ранкового телефонного дзвінка Ганна не надала б цьому особливого значення, але тепер усе здавалося їй підозрілим. Пізніше того дня, коли вони прогулювалися біля річки, чоловік Ганни помітив, що вона виглядає схвильованою, і запитав, що сталося.

Ганна розnлакалася і зізналася про телефонний дзвінок, який вона отримала раніше того ж дня. Чоловік запевнив її, що зателефонує другові-поліцейському Миколі та з’ясує, чий це номер. Вони нікому не дозволили б зіпсувати їхній особливий день… Провівши розслідування, вони з’ясували, що це був дзвінок, зроблений ревнивою колегою Оленою, яка сподівалася здобути посаду начальника відділу, на яку було призначено Ганну. Після цієї нагоди Ганна навіть вирішила піти у відставку, щоб дати Олені можливість здійснити свої мрії. Чоловік Ганни, вдячний за її довіру та вірність, пообіцяв завжди любити і плекати її, як усі ці роки. Вони навіть почали мріяти про те, щоб завести ще одну дитину.