Я довго не міг знайти ключів від своєї квартири. Але коли я дізналася, що з ними зробила моя мати, то мало не луснув від люті.

ПОЛИТИКА

У 30 років я нарешті зміг придбати власне житло після того, як все життя прожив з батьками. Я вибрав простору трикімнатну квартиру, що дозволило мені заощадити гроші та бути більш економічно ефективним. Мій молодший брат, Василь, одружився у 19 років. Він і його дружина, Катя, знаходилися на утриманні батьків з обох сторін, оскільки вони ще закінчували навчання і не мали значних коштів.

Навіть після того, як вони почали працювати і самі платити за квартиру – вони постійно зазнавали фінансових труднощів, тим більше, що Катя перебувала в декретній відпустці з другою дитиною. Мої батьки продовжували допомагати їм. Я не був із тих, хто судить суворо, розуміючи, що такі ситуації трапляються. Як би там не було, я вирішив підійти до створення сім’ї більш виважено. Я вирішив зв’язати себе узами шлюбу лише тоді, коли буду фінансово забезпеченим.

Саме тому я зібрав кошти, купив квартиру та навіть вклав гроші у власний бізнес. Як тільки будинок купили, я почав його ремонтувати і планував переїхати через кілька тижнів. Якось кілька годин шукав ключі від своєї квартири, але раптом виявив, що мама віддала їх Василю. Його, Катю та дітей виселили зі орендованої квартири через неоплачені борги. Вони переїхали до моєї квартири – без моєї згоди.

У мене була запекла суперечка з матір’ю, яка закінчилася тим, що я поранив її почуття. Проте я дозволив Василеві та його сім’ї залишитися на місяць, після чого попросив їх переїхати до моєї старої кімнати в будинку наших батьків. Я хочу жити самостійним життям і вважаю, що маю на це право. Я відмовився дозволити сім’ї використовувати мене для вирішення своїх проблем!