Олег все не розумів, чому дружина не їде з ним у гості до його батьків. Але після одного випадку він зрозумів наскільки вона мала рацію.

ПОЛИТИКА

Олег йшов додому, занурений у роздуми. Його дружина Наталя перестала їздити з ним до батьків. Вона втратила будь-який інтерес до його рідні. Їх часті суперечки з приводу його сім’ї втомили його настільки, що він більше не хотів говорити про це. – Вже повернувся? – спитала Наталя, притискаючи до себе сплячого молодшого сина, Ігоря. Погляд Олега пом’якшав, коли він побачив дружину та сина. Здивувавшись, він подумав, як вона все встигає, адже мають трьох дітей. – Я, мабуть, більше до них не поїду. Прикро їхати з порожніми руками, – зауважив Олег. – Ти хліб привіз? – втрутилася Наталя, прямуючи на кухню. – Приніс, – відповів Олег, дістаючи з рюкзака буханець.

Наталя вирішила покласти Ігоря у ліжечко, перш ніж поговорити з Олегом. Олег тим часом боровся з думкою зізнатися дружині, що вона весь час мала рацію. Олег і два його брати виросли у простій сім’ї, що належить до робітничого класу. Незважаючи на фінансові труднощі, Олегу вдалося здобути освіту та влаштуватися в місті. Коли він зустрів Наталю, його життя почало стрімко змінюватись. Вони одружилися і стали жити в квартирі, яка дісталася Наталії у спадок. Спочатку Наталя їхала з чоловіком у гості до його родини, але незабаром перестала, розчарована надмірною фінансовою підтримкою, яку Олег надавав своїй рідні.

Вона хотіла, щоб він зосередився на їх сім’ї, особливо після народження близнюків, а потім і третьої дитини. Незважаючи на її благання, Олег продовжував допомагати своїй родині, поки Наталя не запропонувала йому перевірити їхню надійність. Вона попросила його приїхати без звичної провізії і попросити фінансової допомоги, якої він нібито потребував своїх дітей. Олег нерішуче погодився і під час візиту був приголомшений реакцією своєї сім’ї на те, що він не взяв із собою звичних речей та відмовив у проханні про фінансову допомогу.

Після повернення погляд Олега змінився. Він зрозумів, наскільки важливо приділяти першорядну увагу своїй сім’ї. На гроші, які він зазвичай витрачав на своїх родичів, купив невеликий подарунок для Наталії. Наталя була дуже рада не лише подарунку, а й усвідомленню Олега. Олег скоротив контакти зі своєю родиною, яка постійно вимагала від нього чогось. Натомість він зосередився на побудові кращого майбутнього для своєї дружини та дітей, плануючи побудувати для них просторий будинок найближчим часом.