Ми з братом довго та мирно жили у квартирі, подарованій нам нашими батьками. Але все змінилося, коли брат одружився.

ПОЛИТИКА

Багато років тому мої батьки купили двокімнатну квартиру для мене та мого брата, бо вони не мали достатньо грошей, щоб забезпечити нас окремим житлом. Оскільки ми з братом навчалися в одному місті, ми мешкали разом у нашій квартирі. Спочатку все було добре, і ми непогано ладнали, незважаючи на те, що були різними за характером. Однак усе змінилося, коли мій брат одружився і привів у нашу квартиру свою дружину Олену.

Брат залишався добрим до мене, але Олена завжди дивилася на мене недружнім поглядом. Я намагалася знайти з нею порозуміння, але вона постійно натякала, що їм потрібна моя кімната як дитяча, і що я повинна з’їхати. Однак я пояснювала, що це і моя квартира також, і я не зобов’язана витрачати гроші на оренду окремого приміщення.

Олена навіть запропонувала сплатити за кімнату для мене, але я не хотіла пристосовуватися до чужого способу життя, враховуючи те, що батьки купили цей будинок для нас. Незважаючи на те, що ми з братом, як і раніше, були в добрих відносинах, я бачила, що Олена капає йому на мізки. Я не знала, як довго протримаються наші стосунки. Було прикро, що чужа людина встановлює правила у нашому домі, але я не знала, що можна зробити із цією ситуацією.