Галя була змушена спати на кухні, тому що діти привели до будинку своїх партнерів. Того ранку вона прокинулася раніше і вийшла з дому, не знаючи куди йти.

ПОЛИТИКА

Галя готувала вечерю, коли її син привів додому Аллу – своє нове кохання, і оголосив, що вони хочуть жити разом. Галя здивувалася, побачивши сумку Алли, і подумала, чи не збирається вона одразу переїхати до неї. Пара пішла до кімнати сина, залишивши Галю готувати плов і розмірковувати про минуле. Вона відмовилася від особистого життя, щоб виростити двох дітей, а вони виросли та привели до будинку своїх партнерів.

Алла поводилася тихо і ненав’язливо, змушуючи Галю думати, що її присутність буде тимчасовою. За тиждень донька привела до них свого хлопця, бо у його кімнаті у гуртожитку була проблема з водопостачанням. Галя переїхала на кухню, спала на матраці на підлозі, а переодягалася у ванній. Почуваючись присоромленою та непомітною, Галя запитала сина про його плани на майбутнє, але зустріла байдужість з боку обох дітей.

Одного недільного ранку Галя вийшла з квартири, коли всі ще спали. Вона тинялася, згадуючи своїх зведених братів від другого шлюбу батька. Знайшовши будинок їхнього дитинства, вона зустріла Анатолія, людину, яка купила будинок після від’їзду зведених братів. Анатолій показав їй будинок, і Галя відчула відчуття щастя та припливу сил. Вона прийняла його запрошення залишитися на вечерю та переночувати у вільній кімнаті.

Повернувшись додому наступного ранку, Галя виявила, що її діти були стурбовані її відсутністю. Вони обдзвонили всіх її подруг, адже зрозуміли, що дуже образили матір. Діти пообіцяли виправитися: хлопець Насті скоро з’їде, а Слава та Алла допомагатимуть по господарству. Галя вибачила їх і почала вчити Аллу готувати. За тиждень Анатолій запросив усю родину на пікнік. Через півроку після цього Галя переїхала до нього, назавжди повернувшись до будинку свого дитинства.